PJazz

Įtraukti prie mėgstamų
Virtuvė: Europos
Įstaigos tipas: Restoranai, Picerijos
Patiekalų tipas Pica
3.2
Mus rasite
Ozo g. 25, VILNIUS
Restoranas neteikia daugiau informacijos
Esate restorano savininkas? Spauskite čia
Darbo laikas
Pirmadienis 10:00 - 23:00
Antradienis 10:00 - 00:00
Trečiadienis 10:00 - 00:00
Ketvirtadienis 10:00 - 00:00
Penktadienis 10:00 - 00:00
Šeštadienis 10:00 - 00:00
Sekmadienis 10:00 - 23:00

Atsiliepimai apie PJazz

  • Tomas Manas 3.3
    0
    Akropolio PJAZZ. Interjeras gerokai pasitrynes. Laikas atsinaujinti. Plastmasines geliu imitacijos (apdegintos matomai ziebtuveliu ar zvake), nepuosia. Picos is siulomu Naujienu prasciau nei vidutiniskai. Padas perdziuves. Inkridientai su kirviu kapoti ir sumesti bilekaip. Skonis apie nieka. Zodziu su picoms labai prastai. Strudelis (pamenu pries 10 metu buvo skaniausias kaviniu desertas), tai tiesiog mikrobangineje sildytas varskes apkepas. Kainos puse velnio (picos 5 eur. strudelis 3.5 eur.). Vienintelis dalykas kas labai dziugino, tai labai mandagus ir tvarkingas aptarnavimas. Padavėjui sėkmės, o as negrisiu.

  • Martynas Endriekus 3.3
    0
    Gruodžio 14d. vakare, kartu su panele pirmą kartą apsilankėme jūsų restorane, akropolyje. Deja aptarnavimas nuvylė. Užsisakėme salotas, lazanija ir pora gėrimų. Kad ir kaip keista, pirmiausia mūms atnešė lazanija, padavėja buvo abejinga, net neperspėjo kiek dar teks laukti gėrimų bei salotų. Panelė buvo alkana, o man buvo nepatogu valgyti vienam, todėl laukiau kol gausime gėrimus ir salotas, per tą laiką lazanija atšalo ir teko valgyti šaltą maistą. Negana to, salotose nebuvo padažo, tada mano panele buvo priversta ieskoti padavejos, tačiau net nusileidusi į pirmą aukštą nerado nei vienos padavėjos, todėl teko kalbinti barmeną. Galū gale pavalgėme, maistas iš dalies buvo neblogas, tačiau tikrai pas jus negryžtume.

  • Johny 3.0
    0
    Sekmadienio vakarą, kada žmonių nėra, PJazz šefas sugebėjo patiekti neiškeptą kalzonę. Kaip - vienas jis težino. Tačiau dosni padavėja už savo kolegos klaidą atsilygino pavaišindama kava. Taip pat, mėsainio bandelės buvo atšalusios, o taip vadinama "vidutiniškai" kepta mėsa buvo perkepusi. Šiaip visai nieko.

  • Neringa
    0
    Apsinuodijau PJazz maistu "Europos" prekybos centro restorane šeštadienio vakarą. Buvau užsisakiusi lašišos salotų, salotos buvo labai suvytusios.

  • Jurgita 1.0
    0
    Labai prastas aptarnavimas. Sriuba buvo šalta. O antro laukėme 50 min. Po kurių atėjo padavėja (Danguolė) ir pranešė, kad mūsų užsakymo nėra. Tai labai nekorektiška. Tokie dalykai pranešami darant užsakymą. Kiek suprantu dienos meniu patiekalai jei ruošiami ilgiau nei pusvalandį klientas turi būti informuotas. O blogiausia, kad lygiai ta patį patiekalą žmonėms atėjusiem maždauk 10 min. vėliau atnešė. ???? Tai išties didelė nepagarba klientui. Tuo labiau, kad esame pastovios klientės.

  • Monika
    +3
    Įsidarbinau Akropolio Pjazz padavėja, ištvėriau tik pusantros savaitės, nes įsivaizdina, kad yra aukšto lygio restoranas, tačiau tikrai nėra toks. Visų pirma maistas nekokybiškas, klientas maisto gali laukti ir valandą. Vadovai rėkia ir nesiskaito su darbuotoju. Už valandą moka po 1.30 Eur, kurių man išėjus iš darbo ir tai nesumokėjo :D Jeigu save gerbiate ir nenorite sau gadinti nuotaikos tai siūlau neiti į šį "restoraną" valgyti, o ypač dirbti.

  • klientas
    0
    Bjauresniu meksikietisku salotu, negu pizza jazz kavineje nevalgiau.

  • Rita
    0
    Kazkas negero darosi pastaruoju metu su pica jazz Akropolyje. Antra karta per menesi uz***u ir laukiau picos valanda nors zmoniu ir ne daug buvo. Praeita karta tai dalies patiekaluose minimu ingredients neturejo bei grills buvo sugedes. Vieno zodziu, kai tiek daug maitinimo istaigu, daugiau sios nesirinksiu.

  • zita 5.0
    0
    Buvome Jasinskio jazze...visas aptarnavimas superinis, padaveja superine, berots Elena...viskas greita ir skanu

  • AIRA
    0
    TEKO padirbėti AKROPOLIO PIZZA JAZZE.DIRBAU INDŲ PLOVĖJA(TAIP darbo sutartyje parašyta).O DARBAS -TAIP PAT IR VALYTOJOS.Geras ne,indų plovėja turi ne tik indus plauti,bet ir per 2 aukštus kiliminę dangą išsiurbti,po to grindis išplauti salėse,bare ir dar restorano patalpas prie čiuožyklos ir aišku restorano WC. Kas liečia maisto ir aptarnavimo...ir padavėjams ir virėjams ,nieko blogo negaliu pasakyti.DIRBTI reikia visur.Maistas skanus,įvairus,klientui skiriama daug dėmesio,o kas lieka nepatenkintas padavėjais,tai suprantama.Dirba jaunas ,energingas kolektyvas,tik ne visi vienodai atsakingai.KIEKVIENAM NEĮTIKSI.NA o indų plovėja,tai kaip prakeikta.Gerai kai dirbi dviese,o kai reikia vienai darbuotis,tai jau nenormalu.Indų plovimo mašina naudojama jau po viso plovimo ,nuriebalinimo lėkščių.O KUR DAR plovimas rankomis puodų,keptuvių,skardų, grilio,daug naudojamų plastmasinių indų(jie naudojami iš anksto padarytiems padažams,salotoms,marinatams,desertams)Savininką restorano kartais norėjosi primušti.Šioje picerijoje taip vadinamame restorane dirba indų plovėja vardu - ANA ,tai ji viena susitvarko su viso restorano indais.Didelis pliusas,tai, kad tikrai moka už viršvalandžius.

Daugiau atsiliepimų
Pasiūlyk restoraną