Jauki restorano aplinka, pro kurio langus atsiveria žydintis slėnis su šimtamečiais ąžuolais – puiki vieta organizuoti šventinius pokylius, dalykinius pietus, svečių priėmimus bei linksmas vakaro šventes draugų būryje ar su bendradarbiais. Turime dvi pokylių sales: restorano salę, talpinančią iki 50 žmonių arba bibliotekos salę, talpinančią iki 20 žmonių.
Valgiaraštis viešbučio restorane nekasdienis. Jis atnaujinamas du kartus per metus, todėl užsukę visada galėsite paragauti naujų gurmaniškų patiekalų. Visi patiekalai – išskirtiniai, patiekiami ir ruošiami tarsi tikri meno kūriniai. Patiekalus kuria ir degustacijose dalyvauja pati restorano savininkė Ingrida Gustienė, kuriai patiekalų ruošimas ir naujų skonių ieškojimai – tikra aistra.
Kiekvieną rytą restorane – tradiciniai angliški pusryčiai. Pietums bei vakarienei – „a la carte“ meniu iš tarptautinės ir lietuviškos virtuvės patiekalų.
Visada skubantiems, bet norintiems nors trumpam atitrūkti nuo dienos rutinos, kiekvieną darbo dieną ir savaitgaliais – nauji specialūs restorano virtuvės šefo pasiūlymai už itin patrauklią kainą!