Nori – greitai, nori – lėtai.
Greitiems pietums, lėtoms vakarienėms.
Darbo dienomis ji gali kaip vijurkas suktis prie puodų, tiekdama jaukiausią namų maistą, širdis šildydama dėmesiu, o pilvus – pietumis. Tačiau savaitgaliai – geriausias laikas pabūti tikra Sraige: ilgam prisėsti prie stalo ir kalbėtis, po kąsnelį ragaujant dar neatrastus patiekalus.
Dieną pokalbiais ir šaukštais skambantis bistro savaitgaliais ir vakarais virsta jaukiu restoranėliu šeimoms ir draugams – tokia jau ta Greita Sraigė.
Daugiau
Restorano apžvalga
Jūros gėrybių mėgėjai vilniečiai greičiausiai girdėję ar lankęsi Halės turguje kiek anksčiau gyvavusioje prancūziškoje krautuvėleje-bistro ,,Sraigė, Vynas ir Varlė”. Restoranas ,,Greita Sraigė“ yra tenykštė krautuvėlė-bistro, persikėlusi į atokesnę Vilniaus vietą – Dvarčionis.