This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Gastronomijos savaitė (2021 ruduo)

2021-10-21
Publish your own article

 


MEAT Steak House (Vilnius)


Gastronomijos savaitės meniu, 30 Eur asmeniui

Užkandis

  • Foie gras crème brulee, patiekiama su raudonųjų svogūnų ir figų ledais

    arba
     
  • Gruzdinta burata su kiodžia burokėlių ir spanguolių čatniu

Pagrindinis patiekalas

  • Brandintos jautienos nugarinės New York strip kepsnys (200 g). Patiekiamas su keptomis spalvotomis morkomis, glazūruotomis medumi ir pagardintomis pankolio sėklomis, ančių taukuose gruzdintomis bulvytėmis ir juodųjų pipirų padažu
    arba
  • Grilyje kepta Naujosios Zelandijos menkių filė su bulvių piurė, pagardinta ciberžole. Patiekiama su pomidorų ir moliūgų čatniu ir krevečių bisque su citrusais

Desertas

  • Pavlova su plakta gietinėle pagardinta tonka pupelėmis. Patiekiama su biskvitiniais cinamoniniais ledais ir braškėmis sirupe

 

 

Komentare nurodyti "Gastronomijos savaitė"

Degustacijų patiekimo laikas
I – IV 16:30 – 23:00
V 16:30 – 24:00
VI 13:00 – 24;00
VII 13:00 – 19:00 


DINE (Vilnius)


Gastronomijos savaitės meniu, 30 Eur asmeniui

Užkandis

  • Antienos kepenėlių paštetas / vištienos pėdučių traškutis / vaisinio vyno redukcija

Pagrindinis patiekalas

  • Elnienos kumpis / obuolių- burokėlių tyrė / elnienos guliašinis troškinys / šaltalankiai

Desertas

  • Kadagio uogų zefyras / pušų kankorėžiai
     

 

 

Komentare nurodyti "Gastronomijos savaitė"

Degustacijų patiekimo laikas
I – V 17:00 – 22:00
VI 12:00 – 22:00


STIKLIAI TAVERNA (Vilnius)


Gastronomijos savaitės meniu, 30 Eur asmeniui

Užkandis

  • Paukštienos kepenų paštetas su šermukšnių uogomis ir portveino drebučiais

Sriuba

  • Ajerų duonos ir miško grybų sriuba su rūkytos šoninės traškučiais

Karštasis patiekalas

 

  • Elnienos nugarinės kepsnys su karamelizuotais burokėliais, saldžiosiomis bulvėmis ir kadagių padažu
    arba
  • Sterkas su putėsiais, žaliųjų žirnelių tyre ir vėžių padažu

 

Desertas

  • Karamelizuoti obuoliai su lazdyno riešutų ledais ir kalvadoso biskvitu

 

 

Komentare nurodyti "Gastronomijos savaitė"

Degustacijų patiekimo laikas:
I – VII 12:00 – 23:00


I HATE SUSHI (Vilnius)


Gastronomijos savaites degustacinis meniu, 30Eur asmeniui

Užkandis

  • „Shellfish scallops“ (šukutės citrusiniame vėžiagyvių kiautų padaže)

Sriuba

  • „Ungurio kaulų ramen“ (laukinio ungurio kaulų sultinys; rūkytas laukinis ungurys)

Karštas užkandis

  • „Sudužusių kiaušinių naminiai makaronai“ (naminiai kiaušinių makaronai, škotiška laišiša)

Desertas

  • „Untrendy brownie“ (Klasikinis, riebus braunis, iškeptas naudojant daug elektros.)

 

 

Komentare nurodyti "Gastronomijos savaitė"

Degustacijų patiekimo laikas:
I – V 11:00 – 22:00

VI – VII 12:00 – 22:00


HAZIE FOOD COURT (Vilnius)


 

Gastronomijos savaitės meniu, 30 Eur asmeniui

Užkandis

  • Putpelių sultinys / kadagiai /  vištienos kepenėlių sufle

    arba

  • Naminė kepeninė / ruginė duona / aviečių –  raudonųjų svogūnų džemas

Karštas užkandis

  • Iberiko kiaulienos petys / topinambai / troškintų obuolių su kalvadosu tyrė

    arba

  • Melsvauodegė menkė / menkių kepenėlės / rūkytų ikrų padažas

Desertas

  • Veganiškų kremų trio / šokoladinis / avokadų / obuolinis

    arba

  • Putino uogų želė / baltas šokoladas / biskvitas / avietės

 

Komentare nurodyti "Gastronomijos savaitė"

Degustacijų patiekimo laikas:
I – VII 14:00 – 21:00


GREITA SRAIGĖ (Vilnius)


 

Gastronomijos savaitės meniu, 30 Eur asmeniui

Užkandis

  • Šiltas putpelių kepenėlių ir širdelių pašteto užkandis, gardintas baravykais

    arba

  • Cukinijų spagečiai su kreminiu avokado padažu ir vyšniniais pomidoriukais (tinka veganams)

Karštas užkandis

  • Naminės briedienos dešrelės raudonojo vyno padaže, patiekiamos su šakninėmis daržovėmis
    arba

  • Marinuotas ir keptas Portobello grybas su bolivinės balandos bei baklažanų kruopainiu (tinka veganams)

Desertas

  • Rudeninis moliūgų ir džiovintų slyvų pyragas

    arba

  • Juodojo šokolado ir vyšnių pyragas (tinka veganams)
     

 

Komentare nurodyti "Gastronomijos savaitė"

Degustacijų patiekimo laikas:
I - V 16:00 – 22:00
VI – VII 12:00 – 22:00


SUGAMOUR (Vilnius)


 

Gastronomijos savaitės meniu, 30 Eur asmeniui

Užkandis

  • Krevečių karpačo (Patiekiama su salotų lapeliais, balzaminio acto perlais, obuolių sulčių ir čili padažu, duonele)

Karštas patiekalas

  • Antienos krūtinėlė (Patiekiama su „Fregola Sarda“ makaronais, figomis, kietojo sūrio traškučiu, spanguolių ir čili džemu)

Desertas

  • „Veganiškas kubas“ ir desertinis vynas (Šokoladinis traškus pagrindas su lazdynų riešutais, „Guanja“ juodojo šokolado putėsiai, skystas lazdynų riešutų praline įdaras) - Graham`s Late Bottled Vintage Porto D.O vynas 70 ml

 

Komentare nurodyti "Gastronomijos savaitė"

Degustacijų patiekimo laikas:
I – VII 10:00 – 22:00


NARUTIS (Vilnius)


 

Gastronomijos savaitės meniu, 30 Eur asmeniui

Sriuba 

  • Kreminė žuvies sriuba su žuvies kukulaičiais

Karštas patiekalas

  • Anties kulšelė su moliūgų risotu, keptais obuoliais ir svarainių padažu

Desertas

  • Citrinų tartas

Desertas

  • Naminė šaltalankių arbata

 

Komentare nurodyti "Gastronomijos savaitė"

Degustacijų patiekimo laikas:
II – VI 12:00 – 22:00


ERTLIO NAMAS (Vilnius)


 

Gastronomijos savaitės meniu, 30 Eur asmeniui

Užkandis

  • Informacija ruošiama...

Karštas patiekalas

  • Informacija ruošiama...

Desertas

  • Informacija ruošiama...

 

 

Komentare nurodyti "Gastronomijos savaitė"

Degustacijų patiekimo laikas:
I-VII 17:00 – 19:00

 


DIVERSO (Kaunas)


Gastronomijos savaitės meniu, 20 Eur asmeniui

Užkandis

  • Ryžių traputis, paukštiena, salierai, traškūs svogūnai, skrudinti migdolai, lapiniai kale traškučiai

Pagrindinis patiekalas

  • Sterko suktinukas. Karamelizuotas sviestinis moliūgas, čili moliūgų kapotinis, špinatų padažas

Desertas

  • Levandų ledai, juodojo šokolado putėsiai ir miško uogos

 

 

Komentare nurodyti "Gastronomijos savaitė"

Degustacijų patiekimo laikas
I – VII 12:00 – 22:00


RESTORANAS 4 (Palanga)


Gastronomijos savaitės meniu, 20 - 30 Eur asmeniui

Užkandis

  • Informacija ruošiama...

Pagrindinis patiekalas

  • Informacija ruošiama...

Desertas

  • Informacija ruošiama...

 

 

Komentare nurodyti "Gastronomijos savaitė"

Degustacijų patiekimo laikas
I – VII 18:00 – 22:00


KITI GASTRO SAVAITĖ 2021 RESTORANAI

Vilnius:

Druskininkai:

Šakiai:

Anykščiai:

Tauragė:

Neringa: