MEAT Steak House (Vilnius)
Gastronomijos savaitės meniu, 30 Eur asmeniui
Užkandis
- Foie gras crème brulee, patiekiama su raudonųjų svogūnų ir figų ledais
arba
- Gruzdinta burata su kiodžia burokėlių ir spanguolių čatniu
Pagrindinis patiekalas
- Brandintos jautienos nugarinės New York strip kepsnys (200 g). Patiekiamas su keptomis spalvotomis morkomis, glazūruotomis medumi ir pagardintomis pankolio sėklomis, ančių taukuose gruzdintomis bulvytėmis ir juodųjų pipirų padažu
arba - Grilyje kepta Naujosios Zelandijos menkių filė su bulvių piurė, pagardinta ciberžole. Patiekiama su pomidorų ir moliūgų čatniu ir krevečių bisque su citrusais
Desertas
- Pavlova su plakta gietinėle pagardinta tonka pupelėmis. Patiekiama su biskvitiniais cinamoniniais ledais ir braškėmis sirupe
Komentare nurodyti "Gastronomijos savaitė"
Degustacijų patiekimo laikas
I – IV 16:30 – 23:00
V 16:30 – 24:00
VI 13:00 – 24;00
VII 13:00 – 19:00
DINE (Vilnius)
Gastronomijos savaitės meniu, 30 Eur asmeniui
Užkandis
- Antienos kepenėlių paštetas / vištienos pėdučių traškutis / vaisinio vyno redukcija
Pagrindinis patiekalas
- Elnienos kumpis / obuolių- burokėlių tyrė / elnienos guliašinis troškinys / šaltalankiai
Desertas
- Kadagio uogų zefyras / pušų kankorėžiai
Komentare nurodyti "Gastronomijos savaitė"
Degustacijų patiekimo laikas
I – V 17:00 – 22:00
VI 12:00 – 22:00
STIKLIAI TAVERNA (Vilnius)
Gastronomijos savaitės meniu, 30 Eur asmeniui
Užkandis
- Paukštienos kepenų paštetas su šermukšnių uogomis ir portveino drebučiais
Sriuba
-
Ajerų duonos ir miško grybų sriuba su rūkytos šoninės traškučiais
Karštasis patiekalas
- Elnienos nugarinės kepsnys su karamelizuotais burokėliais, saldžiosiomis bulvėmis ir kadagių padažu
arba - Sterkas su putėsiais, žaliųjų žirnelių tyre ir vėžių padažu
Desertas
-
Karamelizuoti obuoliai su lazdyno riešutų ledais ir kalvadoso biskvitu
Komentare nurodyti "Gastronomijos savaitė"
Degustacijų patiekimo laikas:
I – VII 12:00 – 23:00
I HATE SUSHI (Vilnius)
Gastronomijos savaites degustacinis meniu, 30Eur asmeniui
Užkandis
- „Shellfish scallops“ (šukutės citrusiniame vėžiagyvių kiautų padaže)
Sriuba
-
„Ungurio kaulų ramen“ (laukinio ungurio kaulų sultinys; rūkytas laukinis ungurys)
Karštas užkandis
-
„Sudužusių kiaušinių naminiai makaronai“ (naminiai kiaušinių makaronai, škotiška laišiša)
Desertas
-
„Untrendy brownie“ (Klasikinis, riebus braunis, iškeptas naudojant daug elektros.)
Komentare nurodyti "Gastronomijos savaitė"
Degustacijų patiekimo laikas:
I – V 11:00 – 22:00
VI – VII 12:00 – 22:00
HAZIE FOOD COURT (Vilnius)
Gastronomijos savaitės meniu, 30 Eur asmeniui
Užkandis
-
Putpelių sultinys / kadagiai / vištienos kepenėlių sufle
arba -
Naminė kepeninė / ruginė duona / aviečių – raudonųjų svogūnų džemas
Karštas užkandis
-
Iberiko kiaulienos petys / topinambai / troškintų obuolių su kalvadosu tyrė
arba -
Melsvauodegė menkė / menkių kepenėlės / rūkytų ikrų padažas
Desertas
-
Veganiškų kremų trio / šokoladinis / avokadų / obuolinis
arba -
Putino uogų želė / baltas šokoladas / biskvitas / avietės
Komentare nurodyti "Gastronomijos savaitė"
Degustacijų patiekimo laikas:
I – VII 14:00 – 21:00
GREITA SRAIGĖ (Vilnius)
Gastronomijos savaitės meniu, 30 Eur asmeniui
Užkandis
-
Šiltas putpelių kepenėlių ir širdelių pašteto užkandis, gardintas baravykais
arba -
Cukinijų spagečiai su kreminiu avokado padažu ir vyšniniais pomidoriukais (tinka veganams)
Karštas užkandis
-
Naminės briedienos dešrelės raudonojo vyno padaže, patiekiamos su šakninėmis daržovėmis
arba -
Marinuotas ir keptas Portobello grybas su bolivinės balandos bei baklažanų kruopainiu (tinka veganams)
Desertas
-
Rudeninis moliūgų ir džiovintų slyvų pyragas
arba -
Juodojo šokolado ir vyšnių pyragas (tinka veganams)
Komentare nurodyti "Gastronomijos savaitė"
Degustacijų patiekimo laikas:
I - V 16:00 – 22:00
VI – VII 12:00 – 22:00
Gastronomijos savaitės meniu, 30 Eur asmeniui
Užkandis
-
Krevečių karpačo (Patiekiama su salotų lapeliais, balzaminio acto perlais, obuolių sulčių ir čili padažu, duonele)
Karštas patiekalas
-
Antienos krūtinėlė (Patiekiama su „Fregola Sarda“ makaronais, figomis, kietojo sūrio traškučiu, spanguolių ir čili džemu)
Desertas
-
„Veganiškas kubas“ ir desertinis vynas (Šokoladinis traškus pagrindas su lazdynų riešutais, „Guanja“ juodojo šokolado putėsiai, skystas lazdynų riešutų praline įdaras) - Graham`s Late Bottled Vintage Porto D.O vynas 70 ml
Komentare nurodyti "Gastronomijos savaitė"
Degustacijų patiekimo laikas:
I – VII 10:00 – 22:00
NARUTIS (Vilnius)
Gastronomijos savaitės meniu, 30 Eur asmeniui
Sriuba
-
Kreminė žuvies sriuba su žuvies kukulaičiais
Karštas patiekalas
-
Anties kulšelė su moliūgų risotu, keptais obuoliais ir svarainių padažu
Desertas
-
Citrinų tartas
Desertas
-
Naminė šaltalankių arbata
Komentare nurodyti "Gastronomijos savaitė"
Degustacijų patiekimo laikas:
II – VI 12:00 – 22:00
ERTLIO NAMAS (Vilnius)
Gastronomijos savaitės meniu, 30 Eur asmeniui
Užkandis
-
Informacija ruošiama...
Karštas patiekalas
-
Informacija ruošiama...
Desertas
-
Informacija ruošiama...
Komentare nurodyti "Gastronomijos savaitė"
Degustacijų patiekimo laikas:
I-VII 17:00 – 19:00
DIVERSO (Kaunas)
Gastronomijos savaitės meniu, 20 Eur asmeniui
Užkandis
-
Ryžių traputis, paukštiena, salierai, traškūs svogūnai, skrudinti migdolai, lapiniai kale traškučiai
Pagrindinis patiekalas
-
Sterko suktinukas. Karamelizuotas sviestinis moliūgas, čili moliūgų kapotinis, špinatų padažas
Desertas
-
Levandų ledai, juodojo šokolado putėsiai ir miško uogos
Komentare nurodyti "Gastronomijos savaitė"
Degustacijų patiekimo laikas
I – VII 12:00 – 22:00
RESTORANAS 4 (Palanga)
Gastronomijos savaitės meniu, 20 - 30 Eur asmeniui
Užkandis
- Informacija ruošiama...
Pagrindinis patiekalas
- Informacija ruošiama...
Desertas
- Informacija ruošiama...
Komentare nurodyti "Gastronomijos savaitė"
Degustacijų patiekimo laikas
I – VII 18:00 – 22:00
KITI GASTRO SAVAITĖ 2021 RESTORANAI
Vilnius:
- 14 Horses
- Amandus
- Astorija Brasserie
- Babble
- Beef Room
- California Tapas & Wine
- Casa Peligroso
- El Mercado
- Farmer & The Ocean
- Fat Cloud
- Gaspar's
- Gastro'lės
- Imperial
- Jausmas
- Lokys
- Mason
- Pink & Yellow
- Season
- Solt Dining
- St. Valentino
- Stebuklai bistro
- Taste Map
- Valdovų sodas
- Vanille Lounge
Druskininkai:
Šakiai:
Anykščiai:
Tauragė:
Neringa: