Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną

Elena Jančiukaitė

  • Pokalbiai apie maistą
Grožio salono įkūrėja Angelė: apie sveiką gyvenseną, gyvenimo tempą ir veiklas

Daugiau nei 50 tūkstančių sekėjų „Instagram“ socialiniame tinkle turinti Angelė, atrodo, spėja viską: darbas pačios grožio salone, sportas, sveika mityba, kelionės, draugai ir šeima.

  • Pokalbiai apie maistą
Trenerė Laura Stalinkevičiūtė: tikslas svarbiau už bet kokias pramogas

Pokyčių nuotraukos, motyvacinės mintys ir sporto patarimai – tokiu turiniu su beveik 40 tūkstančių sekėjų socialinėje erdvėje dalinasi Europos bikini čempionė,, trenerė Laura Stalinkevičiūtė.

  • Pokalbiai apie maistą
Tinklaraščio „Pusryčiams“ autorė Gabrielė Žutautaitė: apie rytus, laiką ir idėjas

„Pusryčiams – tinklaraštis, dedikuotas šiek tiek daugiau nei sumuštiniams, košėms ir kiaušiniams“ - taip vieną estetiškiausių maisto projektų Lietuvoje pristato jo autorė Gabrielė.

  • Pokalbiai apie maistą
Stilistė Viktorija Šaulytė: apie prie kavos gimstančius projektus

Įvairiuose projektuose besisukanti mergina, rodos, visada kupina energijos ir pasipuošusi šypsena. Iš kur tiek entuziazmo? Viktorijos teigimu, daugiausiai įkvėpimo ji pasisemia iš kavos puodelio.

  • Pokalbiai apie maistą
Tinklaraštininkas Paulius Balčiukynas: apie desertus ir jo virtuvėje gimstančius receptus

Saldžiausiai atrodantys desertai, aukščiausi blynų bokštai ir gardžiausių patiekalų receptai – visą tai randame užklydę į Pauliaus „Istagram“ paskyrą.

  • Pokalbiai apie maistą
Modelis Laura Aleks: apie meilę maistui, sau ir gyvenimui

Ne vieną žurnalų puslapį papuošusi modelis Laura Aleks neslėpia, jog maistas – viena jos gyvenimo meilių. Su Laura kalbamės apie modelio darbą, užkulisius, mėgstamus patiekalus ir mylimiausias pavalgymo vietas.

  • Pokalbiai apie maistą
Martynas Jasiūnas: apie kovotojų darbo užkulisius ir maistą

Profesionalus Muay Thai kovotojas Martynas: apie intensyvias treniruotes, pasiruošimą varžyboms, pasmaguriavimą nesveiku maistu, gyvenimo būdo režimą ir geriausius restoranus Vilniuje.

  • Pokalbiai apie maistą
Tinklaraštininkė Inga Žuolytė: apie sportą, mitybą ir ištirpusius kilogramus

Kaip aktyvaus sporto atstovė išgarsėjusi Inga Žuolytė šiandien džiaugiasi nauju etapu – motinyste. Nors pasiruošimas varžyboms, trenerės darbas ir liko praeityje, veiklų jaunai mamai tikrai netrūksta.

  • Pokalbiai apie maistą
„Nestoras Maistas“ – žvilgsnis į sveikesnę mitybą

Pavasarį dažno galvoje sukasi mintys apie sveikesnę mitybą. Ką daryti, kad maitintis sveikai netaptų iššūkiu, o idėjų užtektų kiekvienai dienai? Tinklaraštininkė Ieva atsako – eksperimentuoti!

  • Pokalbiai apie maistą
Pasaulio bikini čempionė – apie mitybą ir saldžias nuodėmes

Pasaulio jaunimo fitneso bikini čempionės titulas, absoliuti pergalė Europos jaunimo bikini finteso čempionate – tai tik maža dalis apdovanojimų, kuriais savo lentynas praėjusiais metais papildė 22 – jų metų Neda Emilija Silkinytė.

  • Pokalbiai apie maistą
Viktorija Orkinė: apie prioritetus, juvelyriką ir neatrastus skonius

​​​​​​​Vadovaujančios pareigos vienoje didžiausių nekilnojamojo turto plėtros ir statybos įmonių Lietuvoje, nuosavas verslas ir šeima su dviem vaikais – juvelyrikos namų v2o įkurėja Viktorija Orkinė sako, kad viską spėti padeda tik tikslus laiko planavimas bei teisingi prioritetai.

  • Restoranų apžvalgos
Restorano apžvalga: „White rice“

Praėjusių metų pabaigoje sostinės širdyje duris pravėrė Vietnamo virtuvės restoranas „White rice“. Restorane apsilankome sekmadienio popietę, tačiau labai nustembame – esame vieninteliai klientai itin dideliame ir erdviame restorane...

  • Restoranų apžvalgos
Restorano apžvalga: „Kino studija“

Prieš trejus metus tarp Saulėtekio ir Antakalnio mikrorajonų sostinėje duris atvėrė restoranas „Kino studija“. Tiesa, anksčiau čia stūksojo Lietuvos kino studija, tad restoranas apipintas įvairiomis legendomis bei mitais.

  • Restoranų apžvalgos
Restorano apžvalga: „Sapiegos bistro"

Vilniaus Antakalnio mikrorajone naujai atgimęs Sapiegų rūmų parkas vilioja ne tik sukuriamu ramybės jausmu, bet taip pat ir ten įsikūrusio restorano „Sapiegos bistro“ patiekalų kvapais.

  • Restoranų apžvalgos
Restorano apžvalga: „RIEKĖ bistro“

Mažas, tačiau tuo pačiu ir erdvus, jaukus, su besismelkiančiais saulės spinduliais, jaukiu židiniu, skaniu maisto ir maloniu aptarnavimu – toks yra viename gražiausių Vilniaus mikrorajonų – Žvėryne – įsikūręs restoranas Riekė Bistro

  • Restoranų apžvalgos
Restorano apžvalga: „Kaskasakè“

Azijos įkvėpta virtuvė tampa vis patrauklesne vilniečiams ir miesto svečiams. Ir nors atsiranda tų, kurie skundžiasi, jog gero azijietiško maisto Vilniuje nėra, jie tikrai klysta. Įdomiu pavadinimu „Kaskasakè“ duris atvėrusi greito maisto užkandinė stebina skonių įvairumu bei draugiškomis kainomis.

  • Pokalbiai apie maistą
Simona Burbaitė: apie alinančias dietas, gyvenimo pilnatvės paieškas ir mėgstamus patiekalus

Tinklaraštininkė, tituluota gražuolė, įkvepianti ir motyvuojanti knygos „Tavo geriausia draugė“ autorė Simona Burbaitė – visuomet pozityvi, linksma ir besišypsanti. Sveika mityba bei sportu susižavėjusi mergina skatina ne tik žengti į sveikesnį rytojų

  • Restoranų apžvalgos
Restorano apžvalga: „14 HORSES brasserie“

Jau ilgą laiką mūsų akys užkliūdavo už sostinės širdyje, Didžiojoje gatvėje, atsidariusio viešbučio „Pacai“. Vasaros pradžioje duris atvėręs viešbutis įsikūrė didikų rūmuose, o kartu su juo atsidarė ir restoranas „14 HORSES brasserie“.

  • Pokalbiai apie maistą
Milita Daikerytė dienos neįsivaizduoja be pusryčių

Socialiniuose tinkluose įvairiomis asmeninio gyvenimo akimirkomis Milita dalijasi su 127 tūkst. gerbėjų. Ir nors jaunos merginos gyvenimo ritmas yra labai įtemptas, o darbus ankstyvais rytais keičia ilgos, bemiegės naktys, ji vis tiek nepamiršta ir sveikos mitybos [...]

  • Restoranų apžvalgos
Restorano apžvalga: „Katlerio kebabai”

Nors daugelis, išgirdę kebabų pavadinimą, galvoja apie gatvėse stovinčius kioskelius, sušilusius jų darbuotojus ar iš visų šonų trykštantį česnakinį padažą, „Katlerio kebabų restoranas“ nė iš tolo to neprimena [...]

  • Skaitiniai visų skoniams
Duris atvėręs mokymo centras mokys barmenų ir padavėjų darbo subtilybių

Kavinėse ir restoranuose zujantys padavėjai ir barmenai – neatsiejama kokybiško aptarnavimo dalis. Vis dėlto populiarėjant bei besiplečiant kavinių tinklams, neatsiejamai auga ir specializuotų darbuotojų paklausa.

  • Pokalbiai apie maistą
Geriausieji šalies šefai atskleidė, be ko neįsivaizduoja savo patiekalų

Restoranų vadovai ir visa Lietuvos maisto industrija kasmet laukia renginio, kurio metu paskelbiama, kurie restoranai pateko į vis didesnio dėmesio sulaukiančio reitingo „30 geriausių restoranų“ trejetuką. Ir nors šių metų reitingo rezultatai skyrėsi nuo ankstesnių metų, jame netrūko ir naujokų.

  • Restoranų apžvalgos
Restorano apžvalga: „Freunde“

Daugelis restoraną ar kavinę renkasi pagal jos įvaizdį socialiniuose tinkluose. Gražios ir estetiškos nuotraukos, skaniai atrodantis ir mėgstamas maistas – to pakanka, kad apsilankytume restorane „Freunde“.

  • Restoranų apžvalgos
Restorano apžvalga: „Holigans”

Saulėtą šeštadienio vakarą nusprendžiame vykti į Vilniaus stoties rajone esančią vegetariško maisto bistro „Holigans“. Nors anksčiau vegetariški restoranai lietuviams buvo sunkiai pastebimi, vis dėlto mėsos nevalgymo banga įgavo pagreitį [...].

Daugiau naujienų 1