Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną

Restoranai aplink tave

Rodyti žemėlapyje

Kasdieniams atradimams

Populiarios virtuvės

Populiarūs patiekalai

Rekomenduojame atrasti

Gurmaniškos naujienos

  • Pasaulio virtuvė
Kaip gaminama kava be kofeino?

Šiandien kavos pasirinkimas kaip niekad platus - ji gali būti švelniai ar stipriai skrudinta, rūšinė, ekologiška, aromatizuota, įvairiai sumalta ir... be kofeino. Ar žinote, kaip iš kavos pašalinamas esminis jos elementas - kofeinas?

  • Pokalbiai apie maistą
Ar greitas maistas visada nesveikas? „Disco Burger“ savininkas Mantas Mačiuta griauna šį mitą

Ar nuomonė, joig greitas maistas – nesveikas maistas yra visuomet teisinga ir pagrįsta? Padiskutuokime su Mantu Mačiuta, užkandinės „Disco Burger“ įkūrėju, gaminančiu vienus iš skaniausių mėsainių Kaune.

  • Sveika mityba ir vegetarizmas
Kaip gaminami nealkoholiniai gėrimai?

Anksčiau buvę nišine preke, šiandien nealkoholiniai "alkoholiniai" gėrimai, tokie kaip alus, sidras, vynas ir kt. yra labai įprasti. O kaip gi tokie gėrimai pagaminami? Sužinosite šiame straipsnyje!

  • Restoranų apžvalgos
Restorano apžvalga: „Žuvinė“

„Žuvinė“ - stilingame name įsikūręs restoranas, netoli Palangos tilto, ilgomis vasaros dienomis pilnas svečių. Pietauti atvyko rudens popietę ir džiaugėmės rezervavę staliuką, nes pietaujančių buvo tiek, kiek ir vasarą.

  • Skaitiniai visų skoniams
Startuoja Meniu.lt maisto užsakymo platforma

Didžiausias restoranų gidas Lietuvoje „Meniu.lt“ pristato naują savo mobiliosios programėlės funkciją – virtualų ir interaktyvų meniu.

  • Sveika mityba ir vegetarizmas
Rudens karaliai ryškiaspalviai moliūgai

Moliūgas - viena populiariausių rudens daržovių, kurios šilta spalva mums praskaidrina nuotaiką ir kurios receptais suskumbame dalintis, kai prireikia suvartoti gausų derlių. Kas gi tie moliūgai ir kuo jie mums naudingi?

  • Pasaulio virtuvė
Danijos virtuvė - mums tolima ar artima?

Tradicinius patiekalus lemia ir geografinė zona, todėl Danijoje rasime ir mums įprastų ingredientų bei panašių patiekalų, tačiau šios šalies virtuvė turi daug unikalių bruožų, kurie paverčia ją labai įdomia.

  • Restoranų apžvalgos
Restorano apžvalga: „Bazilijonai“

Mes į „Bazilijonų“ restoraną užsukome sekmadienio popietę. Vos tik įėję pastebėjome, kad čia nedaug lankytojų, tad apsidžiaugėme, nes ieškojome ramios vietos tingiems ir neįpareigojantiems pietums.

  • Sveika mityba ir vegetarizmas
Kvapnusis cinamonas - ką apie jį žinome?

Turbūt nesuklysime teigdami, kad cinamonas yra vienas populiariausių prieskonių. Ar žinote, kas tas kvapnusis cinamonas ir iš kur jis atkeliauja?

  • Skaitiniai visų skoniams
Rudens dovana - gardžiosios kriaušės

Kriaušės - viena iš mūsų rudeninių sodo gėrybių, ne vienam jos asocijuojasi su ankstyvojo rudens derliumi. Ar tai - naudingas vaisius, ir ką įdomesnio galime iš jo pagaminti?

  • Restoranų apžvalgos
Restorano apžvalga: „Le Travi“

Atrasti dalelę Italijos iš pažiūros visko pilname Vilniuje ne taip jau ir paprasta. Ieškodami autentiškos vietelės Vilniuje apsilankėme itališko maisto restoranėlyje „Le Travi“.

  • Skaitiniai visų skoniams
Rudens derliaus konservavimo būdai - kokį rinktis?

Ruduo - derliaus metas. Tik ką daryti,  jei derlius ypač gausus ir visų gamtos dovanų suvartoti tiesiog nespėjame? Meniu.lt pasidomėjo, kokie derlių išsaugojimo būdai geriausi.

Meniu TV