Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Renginiai

Naujametinis vakaras

Gruodžio 31, Pn., 19:30

Šventinis meniu:


Pasitikimui:
Putojančio vyno taurė: Bouvet Ladubay Excellence Cremant de Loire Brut
Šefo komplimentas: Tapijokos traškutis su citrusiniu kremu, šampano ikrais ir krevečių „ceviche“

Užkandis
Kreminė smidrų sriuba su plėšyta elniena, ryžių traškučiu ir žolelių grietinėle
arba
Lašišos, oto ir rikotos sūrio pyragaitis su vėžių uodegėlėmis ir sepijų rašalo glazūra

Karštas patiekalas:
Antienos filė su topinambų kremu, antienos taukuose keptomis daržovėmis ir restorane rūkytų kriaušių padažu
arba
Vietinio ūkio šamo filė su daigintais grikiais, šampano pursluose garintomis daržovėmis, langustinų padažu ir burokėlių oru-puta

Desertas:
Morenginė „Pavlova“ su sūrio kremu, šviežioms uogomis, juodąja druska ir karamele