Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus. Turpinot izmantot tīmekļa vietni, jūs piekrītat mūsu sīkfailu politikai. Plašāka informācija par sīkfailiem.

Pieņemt
+ Ieteikt restorānu
Pasākumi

Naujametinis vakaras

Decembris 31, Pi, 19:30

Šventinis meniu:


Pasitikimui:
Putojančio vyno taurė: Bouvet Ladubay Excellence Cremant de Loire Brut
Šefo komplimentas: Tapijokos traškutis su citrusiniu kremu, šampano ikrais ir krevečių „ceviche“

Užkandis
Kreminė smidrų sriuba su plėšyta elniena, ryžių traškučiu ir žolelių grietinėle
arba
Lašišos, oto ir rikotos sūrio pyragaitis su vėžių uodegėlėmis ir sepijų rašalo glazūra

Karštas patiekalas:
Antienos filė su topinambų kremu, antienos taukuose keptomis daržovėmis ir restorane rūkytų kriaušių padažu
arba
Vietinio ūkio šamo filė su daigintais grikiais, šampano pursluose garintomis daržovėmis, langustinų padažu ir burokėlių oru-puta

Desertas:
Morenginė „Pavlova“ su sūrio kremu, šviežioms uogomis, juodąja druska ir karamele 

Užupio g. 10, VILNIUS
Restorānu karte