One for All

Įtraukti prie mėgstamų
Virtuvė: Lietuvių, Europos
Įstaigos tipas: Restoranai, Užsakomosios salės
Patiekalų tipas Kepsniai | Steikai, Cepelinai
4.8

Kulinarinės kelionės tampa vis madingesnės, o skirtingos etninės virtuvės neretai tampa pagrindiniu motyvu aplankyti vieną ar kitą vietą. Geriausias maistas kelionėse tampa mūsų prisiminimų trofėjais ir nostalgiškais šaukliais sugrįžti. Tačiau jei gastronominių kelionių alkis nelaukia atostogų – keliaukite į restoraną „One for All", nes būtent čia, vienoje vietoje – geriausių kulinarinių kelionių patirtys!

Restorano „One for All" originali koncepcija - įtraukti į valgiaraštį įvairių šalių tradicinius patiekalus, gimė iš poreikio, meilės ir gurmaniškų įspūdžių, kuriuos kiekvienas atsiveža iš kelionių. Šiuos jūsų ir mūsų gurmaniškus įspūdžius „One for All" perkelia į restorano virtuvę ir patiekia juos kiek įmanoma autentiškiau, tačiau laikantis aukštų produktų ir gamybos kokybės reikalavimų. Juk tie lūkesčiai nieko neįprasto keliaujantiems – tai natūralus ir laukiamas potyris kelionėse. Kodėl jo negali būti čia, Lietuvoje? Gali ir turi būti!



Darbo laikas
Pirmadienis 11:00 - 23:00
Antradienis 11:00 - 23:00
Trečiadienis 11:00 - 23:00
Ketvirtadienis 11:00 - 23:00
Penktadienis 11:00 - 00:00
Šeštadienis 11:00 - 00:00
Sekmadienis 11:00 - 23:00

Pobūviai
„One for All" turi 2 atskiras banketines sales. Jaukūs banketai mažojoje salėje, kurioje prie bendro stalo telpa susėsti iki 25 asmenų (furšetui iki 30 asm.), iškilmingi banketai didžiojoje salėje, kurioje prie bendro stalo gali susėsti iki 40 asmenų (furšetui iki 50 asm.). Furšetui bendra erdvė talpina iki 80 asmenų. Virtuvės komanda turi paruošusi specialų banketinį meniu, tačiau užsakovui pageidaujant – visi pageidavimai išpildomi profesionaliai. Tuo tarpu restorano komanda įgyvendina visus užsakovo norus ir pageidavimus ir gali pasirūpinti: muzika, interjero papuošimais, vakaro programa, rekomenduoti renginio vedėją ar didžėjų. Švenčiantiems muzikos ir nuotraukų bei vaizdo peržiūros poreikiams yra kompiuteris, garso kolonėlės ir projektorius. Prie restorano yra automobilių stovėjimo vietos, rezervuotos restorano svečiams. 

Išvažiuojamieji pobūviai:
Pasaulio virtuvių meniu gali keliauti ir į išvežamuosius pobūvius visame Vilniaus mieste, kur „One for All" komanda pasirūpina ne tik maistu bet ir indais bei aptarnavimu.

Pobūviai
„One for All" turi 2 atskiras banketines sales. Jaukūs banketai mažojoje salėje, kurioje prie bendro stalo telpa susėsti iki 25 asmenų (furšetui iki 30 asm.), iškilmingi banketai didžiojoje salėje, kurioje prie bendro stalo gali susėsti iki 40 asmenų (furšetui iki 50 asm.). Furšetui bendra erdvė talpina iki 80 asmenų. Virtuvės komanda turi paruošusi specialų banketinį meniu, tačiau užsakovui pageidaujant – visi pageidavimai išpildomi profesionaliai. Tuo tarpu restorano komanda įgyvendina visus užsakovo norus ir pageidavimus ir gali pasirūpinti: muzika, interjero papuošimais, vakaro programa, rekomenduoti renginio vedėją ar didžėjų. Švenčiantiems muzikos ir nuotraukų bei vaizdo peržiūros poreikiams yra kompiuteris, garso kolonėlės ir projektorius. Prie restorano yra automobilių stovėjimo vietos, rezervuotos restorano svečiams. 


Išvežamieji banketai
Svečių skaičius 80
Vidutinė kaina asmeniui €€€
Restorano parkingas
Nemokamas parkingas
Rūkymo zona
VIP salė
Galimybė keisti stalų planą
Galimybė naudoti savo garso/vaizdo įrangą
Šokių salė
Garso aparatūra
Šviesos aparatūra
Wi Fi
Kaljanas
Karaokė

Atsiliepimai apie One for All

Pasiūlyk restoraną