„Modernių
desertų gaminimas ir pateikimas restoranuose bei kavinėse“
Espuma technologijos (darbas su sifonu), įvarių
skonių granité, putėsių, įvarių kremų, traškučų
gamyba
Dėstytojai:
Deivydas
Praspaliauskas – konkurso „Geriausias Lietuvos virėjas 2010“
nugalėtojas, tarptautinių konkursų prizininkas, virėjo amatą
studijuojantis gastronomijos mokykloje „Kobenhavns Hotel og
Restaurant Skole“, bei dirbęs Danijos restoranuose – „AOC“,
„Henne Kirkeby Kro“.
„Desertų pateikimas
restoranuose bei kavinėse yra tam tikra vakarienės ar pietų
kulminacija, kuri gali arba pataisyti svečio įspūdį apie vaišes,
arba nepataisomai jį sugadinti. Desertas bus pirmasis dalykas, kurį
jūsų svečias prisimins, kalbėdamas apie valgį jūsų restorane,
tad jis, ko gero, yra vienas svarbiausių jūsų meniu patiekalų.
Pagaminti gerai suderintą, skaniai atrodantį bei gražiai pateiktą
desertą nėra sudėtinga. Kuriant desertus, kaip ir kitus
patiekalus, svarbu meistriškai suderinti skirtingas ingredientų
konsistencijas bei traškesį, skonius ir spalvas bei sukurti gerą
estetinę išvaizdą!“
Rūta Šiušienė – patyrusi
saldumynų ekspertė, konditerijos cecho „Beatričės saldumynai“
gamybos vadovė, LRVVKA komandos „Gintarinis aljansas“ narė bei
tarptautinių konkursų prizininkė.
Kursų kaina: 250
Lt, LRVVKA nariams – 200 Lt
Kursai vyks: š. m vasario 19
d. (sekmadienį), nuo 10 val. iki 17 val.
UAB „Baltic Master“
mokymo centre, Dariaus ir Girėno g.175, Vilniuje.
Išankstinė
registracija būtina!
tel.: +370 674 51045 arba el. paštu
info@lrvvk.lt
Kiekvienas
kursų dalyvis gaus kursų medžiagą ir kursų baigimo pažymėjimą!
Organizatorius: Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir
konditerių asociacija
LRVVKA informacija