Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
Новости

Profesionalų tobulinimosi kursai: modernūs desertai

2012-02-08
Опубликовать вашу статью

­
„Modernių desertų gaminimas ir pateikimas restoranuose bei kavinėse“

Espuma technologijos (darbas su sifonu), įvarių skonių granité, putėsių, įvarių kremų, traškučų gamyba

Dėstytojai:

Deivydas Praspaliauskas – konkurso „Geriausias Lietuvos virėjas 2010“ nugalėtojas, tarptautinių konkursų prizininkas, virėjo amatą studijuojantis gastronomijos mokykloje „Kobenhavns Hotel og Restaurant Skole“, bei dirbęs Danijos restoranuose – „AOC“, „Henne Kirkeby Kro“.

„Desertų pateikimas restoranuose bei kavinėse yra tam tikra vakarienės ar pietų kulminacija, kuri gali arba pataisyti svečio įspūdį apie vaišes, arba nepataisomai jį sugadinti. Desertas bus pirmasis dalykas, kurį jūsų svečias prisimins, kalbėdamas apie valgį jūsų restorane, tad jis, ko gero, yra vienas svarbiausių jūsų meniu patiekalų. Pagaminti gerai suderintą, skaniai atrodantį bei gražiai pateiktą desertą nėra sudėtinga. Kuriant desertus, kaip ir kitus patiekalus, svarbu meistriškai suderinti skirtingas ingredientų konsistencijas bei traškesį, skonius ir spalvas bei sukurti gerą estetinę išvaizdą!“

Rūta Šiušienė – patyrusi saldumynų ekspertė, konditerijos cecho „Beatričės saldumynai“ gamybos vadovė, LRVVKA komandos „Gintarinis aljansas“ narė bei tarptautinių konkursų prizininkė.


Kursų kaina: 250 Lt, LRVVKA nariams – 200 Lt

Kursai vyks: š. m vasario 19 d. (sekmadienį), nuo 10 val. iki 17 val.
UAB „Baltic Master“ mokymo centre, Dariaus ir Girėno g.175, Vilniuje.

Išankstinė registracija būtina!
tel.: +370 674 51045 arba el. paštu info@lrvvk.lt

Kiekvienas kursų dalyvis gaus kursų medžiagą ir kursų baigimo pažymėjimą!

Organizatorius: Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija


LRVVKA informacija