Restoranas „Alaus kelias“ siūlo paskanauti ypatingais patiekalais, derančiais su "Rinkuškių" daryklos alumi. Erdvus, klasikinio interjero, dviejų aukštų restoranas talpina iki 200 žmonių. Atidarytas 2011 metais vos per metus pelnė Lietuvos sėkmingiausios turistų maitinimo vietos nominaciją. Per metus restorane apsilanko apie 100 tūkst. svečių. Alaus restorano meniu – išskirtinis visame regione, specialiai sukurtas mūsų šefų, virtuvės virtuozų, Edvino Genio ir Dano Černiausko. Būtinai paskanaukite gurmaniškų patiekalų, pagamintų su natūraliai brandintu alumi: aštrios alaus sriubos, juodajame aluje virtų burokėlių salotų su ožkos sūriu, anakardžiais, lęšiais bei vynuogėmis, jautienos išpjovos didkepsnio su pipiriniu tamsiojo alaus padažu. Antrajame restorano aukšte įrengta senovinė aludario klėtis, čia eksponuojami seni kubilai, kuriuose pirmąjį savo alų prieš gerą dvidešimtmetį pradėjo brandinti restorano šeimininkai.