„Telegrafas“ – vieta, kur istorinis žavesys susilieja su šiuolaikine elegancija. Kadaise čia buvo įkurtas miesto telegrafo biuras, o dabar jaukus restoranas, iš kurio atsiveria kerintys vaizdai į Vilniaus Katedros aikštę.
Čia Jūsų laukia ne tik jaukus aptarnavimas, bet ir išskirtinė kulinarinė kelionė, paremta mūsų šefo vizija ir patirtimi, puikiai suderinta su vietinės kilmės, aukščiausios kokybės produktais bei dideliu vynų pasirinkimu iš mūsų rūsio.
MENIU
PIRMAS UŽKANDIS
Vieno kąsnio „Ramen“
Putpelės kiaušinis | Itin intensyvus ir lengvai rūkytas sultinys
ANTRAS UŽKANDIS
Rūkytas Teriyaki Ungurys
Bulvių salotos | Ekologiški kiaušiniai
PAGRINDINIS PATIEKALAS
„Surf & Turf“ Jūros šukutės
Vištienos sparneliai | Moliūgų marmeladas | Vyšnių glazūra
DESERTAS
Creme Brulee
Kombu jūržolė | Katsobushi tuno drožlės | „Girta Slyva“
Universiteto g. 14, Vilnius
Virtuvės šefas – Donatas Šatkauskas
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 522 01600
telegrafas@curiocollectionvilnius.com
Degustacijų pateikimo laikas:
I-VII 17:00 – 22:00