Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Renginiai

Džiazuojantis rudens-žiemos meniu pristatymas-degustacija

Spalio 18, Pn., 19:00
Orams atvėsus ir artėjant ilgiems tamsiems vakarams, Greita Sraigė kraustosi iš terasos pušyne į žaliuojantį antrąjį aukštą ir skelbia naująjį meniu – šildantį, jaukų ir, žinoma, gardų! Mūsų nuolatinių lankytojų favoritai niekur nepradings, o prie jų prisidės nemažai sezono naujienų, kurias ir ragausime, skambant gyvai atliekamoms džiazo melodijoms!

Saksofono ir trimito muzika akompanuos:
- gaiviam aštuonkojo carpaccio
- foie gras su rojaus obuoliukais ir traškia brioche bandele
- keptiems Padrono pipiriukams su Maldono druska
- varlių šlaunelėms aštriame alyvuogių aliejaus ir piri piri padaže
- tradicinei prancūziškai svogūnienei
- sočiam andalūzietiškam jaučio uodegų troškiniui Rabo de Toro

Papildomų natų pridės prie patiekalų priderinti dviejų rūšių gėrimai, be kurių Viduržemio jūros regiono vakarienės neįsivaizduojamos.

Užsisakyti vietas galite čia: http://bit.ly/rudens-meniu

Iki skanaus pasimatymo Dvarčionyse!