Spalio
18,
Pn., 19:00
Orams atvėsus ir artėjant ilgiems tamsiems vakarams, Greita Sraigė kraustosi iš terasos pušyne į žaliuojantį antrąjį aukštą ir skelbia naująjį meniu – šildantį, jaukų ir, žinoma, gardų! Mūsų nuolatinių lankytojų favoritai niekur nepradings, o prie jų prisidės nemažai sezono naujienų, kurias ir ragausime, skambant gyvai atliekamoms džiazo melodijoms!
Saksofono ir trimito muzika akompanuos:
- gaiviam aštuonkojo carpaccio
- foie gras su rojaus obuoliukais ir traškia brioche bandele
- keptiems Padrono pipiriukams su Maldono druska
- varlių šlaunelėms aštriame alyvuogių aliejaus ir piri piri padaže
- tradicinei prancūziškai svogūnienei
- sočiam andalūzietiškam jaučio uodegų troškiniui Rabo de Toro
Papildomų natų pridės prie patiekalų priderinti dviejų rūšių gėrimai, be kurių Viduržemio jūros regiono vakarienės neįsivaizduojamos.
Užsisakyti vietas galite čia:
http://bit.ly/rudens-meniu
Iki skanaus pasimatymo Dvarčionyse!