Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
Новости

Smidrų ir pomidorų salotos su karšta antiena

2018-06-01
Поделитесь своим рецептом

INGREDIENTAI (4 procijų)
340 g. antienos kulšelių mėsos
3 vnt. česnako skiltelių
250 g./ 2 ryšulėlių smidrų
500 g pakuotė nedidelių kokybiškų pomidorų ant šakelių
2 v.š.alyvuogių aliejaus mėsos kepimui
1/3 a.š. maltų pipirų mišinio ir druskos
5 - 10 g. tarkuoto parmezano

Padažui :
8 v.š. alyvuogių aliejaus
2 v.š. raudonojo vyno acto
1 v.š. medaus
2 a.š. Dijon garstyčių ( nebūtinai)
1 a.š. raudonėlio
1/2 a.š. šviežiai malto pipirų mišinio
2 vnt  česnako skiltelių

GAMINIMAS (45 MIN)
1.Antienos gabaliukus apibarstykite druska pipirais ir įspauskite kelias skilteles česnako.Palikite pastovėti .
2.Smidrus apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir gardinkite druska ir pipirų mišiniu.
3.Trumpai apkepkite keptuvėje arba ant griliaus lauke.
4.Pomidorus supjaustykite skiltelėmis.
5.Sumaišome padažui skirtus ingredientus,česnako skilteles įspauskite.
6.Keptuvėje su trupučiu alyvuogių aliejaus iškepame antienos gabaliukus.Kepame iki gabaliukai gražiai apskrus.Riebalų perteklių sugerkite popieriniu rankšluosčiu.
7.Į lėkštes dėliokite smidrus,pomidorus,karštus antienos gabaliukus ,užpilkite padažu ir pabarstykite parmezanu.

Skanių akimirkų !!!

Recepto autorius: http://www.ritosreceptai.lt