Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
Новости

Saulėgrąžų branduolių sūris

2018-04-23
Поделитесь своим рецептом

INGREDIENTAI 
250 ml tūrio stiklinė saulėgrąžų branduolių;
2 vnt citrinos;
1 v. š. obuolių acto;
1/2 a. š. Himalajų druskos;
1/2 a. š žiupsnelis asafetidos arba skiltelė česnako;
2 v.š. truputis vandens.

GAMINIMAS (15 MIN + PASIRUOŠIMAS)
Saulėgrąžų branduolius užpilti vandeniu ir palikti mirkti per naktį. Ryte išrinkti/nupilti į viršų iškilusias saulėgrąžų luobeles. Saulėgrąžų branduolius kelis kartus perplauti vandeniu ir kaskart pasklaidyti, kad iškiltų ir likusios luobelės. Nusunktus saulėgrąžų branduolius sudėti į blenderį. Supilti iš citrinų išspaustas sultis, įberti asafetidos, įpilti obuolių acto ir šlakelyje vandens ištirpintos druskos. Jei reikia, įpilti vandens (tiek, kad saulėgrąžų branduoliai būtų vos vos apsemti). Viską trinti, kol nelieka gumuliukų.

Recepto autoriushttp://zaliagentis.lt/