Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
Новости

Morkų ir žiedinio kopūsto sriuba

2019-01-02
Поделитесь своим рецептом

INGREDIENTAI (2 porcijos)
2 morkų
1/2 kalafijoro
1/2 šaukštelio česnakų miltelių
1/2 šaukštelio paprikų miltelių
1/4 šaukštelio ciberžolės
1/4 šaukštelio kario prieskonių
1/4 šaukštelio druskos
1 šaukšto maistinių mielių dribsnių
1/3 puodelio augalinės grietinėlės arba riebaus kokosų pieno
kanapių sėklų pabarstymui

GAMINIMAS (35 min.)
1. Kalafijorą ir nuskustas morkas supjaustome stambiais gabaliukais ir dedame į puodą. Pilame 2 puodelius vandens ir verdame apie 15 min.
2. Išvirus daržovėms, vandenį nupilame, bet pasiliekame 1 puodelį nuoviro. Sudedame prieskonius ir daržoves su puodeliu nuoviro sutriname blenderiu.
3. Puodą statome ant nedidelės kaitros, pilame augalinę grietinėlę, įmaišome mielių dribsnius ir ragaujame ar netrūksta druskos.
4. Sriubą pilame į dubenėlius, pabarstome kanapių sėklomis, jei norisi, užpilame ir po šaukštelį grietinėlės.

Follow your spoon