This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant

Nacionalinė šefų rinktinė

  • Recipes
Rūkytų jalapenų majonezas

Šis majonezas yra ne toks, kokį įprastai rasite prekybos centre. Nacionalinės šefų rinktinės narys, „City Chef“ virtuvės šefas Artūras Samavičius dalinasi naminiu rūkytų jalapenų majonezo receptu – šį pagardą galite derinti ir prie savo firminio burgerio ir prie bet kokių užkandžių, kur norite šiek tiek aštrumo.

  • Recipes
Šefo garnyro receptas

Nacionalinės šefų rinktinės narys, viešbučio „Novotel“ virtuvės šefas Vytautas Zdanauskas dalinasi paprastu, greitai paruošiamu, bet itin gardžiu garnyro receptu. Galite derinti prie įvairios mėsos ir daržovių – puikus pasirinkimas pietums ar lengvai vakarienei.

  • Recipes
Svogūnų džemas

Pagaminkite svogūnų džemą, sudėkite į gražius uogienės stiklainiukus ir padovanokite artimiesiems gurmanišką skonio patirtį.

  • Recipes
Imbiero džemas

Šefo džemas kitaip: prie mėsos ir žuvies patiekalų.

  • Recipes
Moliūgų džemas

Moliūgų džemas

  • Recipes
Kanadietiški blynai

Nacionalinės šefų rinktinės narys, virtuvės šefas Nikita Vornik neįsivaizduoja pusryčių be gardžių, purių blynų. Išbandykite jo receptą!

  • Recipes
Ėriuko šonkaulių receptas

Ėriuko šonkauliukai: šefo firminis receptas vakarienei

  • Recipes
Paskaninkite savo mėsos patiekalus: padažo receptas

Nacionalinės šefų rinktinės narys, šefas Jevgenijus Volkov siūlo išbandyti savo firminį padažą mėsos patiekalams.

  • Recipes
Salotos su žuvimi

Nacionalinės šefų rinktinės kapitonas Deivydas Praspaliauskas vėl stebina įdomiais skonių deriniais – šįkart pristato salotas su starkio filė.

  • Recipes
Burokėlių užkandis su gervuogėmis ir ožkos sūriu

Paprasta ir gardu: užkandis savaitgalio popietei. Šefas rekomenduoja: lengvai paruošiamas gurmaniškas daržovių užkandį

  • Recipes
Nacionalinės šefų rinktinės šefas Jevgenijus Volkov dalinasi marinato receptu

Nacionalinės šefų rinktinės šefas Jevgenijus Volkov dalinasi marinato receptu

  • Recipes
Saldi atgaiva karštoms vasaros dienoms – bananinio ledų kokteilio receptas

Nacionalinės šefų rinktinės konditerė Toma Piskarskaitė dalijasi lengvai paruošiamu deserto receptu – bananų kokteiliu. T. Piskarskaitė teigia, kad kokteilis puikiai tinka bet kokiai skonių improvizacijai, ypač vasarą, kai turime šviežių uogų ir vaisių. Galima ir veganiška kokteilio versija – tiesiog nedėkite jogurto.

  • Recipes
Gurmaniška ispaniško gaspačo atmaina pagal Deivydą Praspaliauską

Ar tai būtų karšta vasaros diena, ar noras nustebinti draugus gaiviu patiekalu – šis šaltos sriubos receptas gali pasitarnauti abiem atvejais. Vienas geriausių Lietuvos virtuvės šefų Deivydas Praspaliauskas dalinasi nesunkiai paruošiamu receptu iš šviežių vietinių produktų.