Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną

Restorano apžvalga

  • Restoranų apžvalgos
Restorano apžvalga: „City Chef”

Raudonai šviečiančią barbecue iškabą J.Basanavičiaus ir Pylimo gatvių sankryžoje buvau nusižiūrėjusi jau seniai. Virš atkreipiančios dėmesį švieslentės kabo kažkur jau seniau girdėtas pavadinimas „City Chef”

  • Restoranų apžvalgos
Restorano apžvalga: „Barcode“

Kai išgirdau, jog Palangoje atsidarė naujas mėsos patiekalų restoranas „Barcode“, džiaugtis naujove nepuoliau. Iš pirmo žvilgsnio pamaniau, jog tai - eilinė kurortinė kavinė, svečius viliojanti niekuo neišsiskiriančiais skoniais.

  • Restoranų apžvalgos
Restorano apžvalga: „Narushi“

Kelias link naujo japoniškos virtuvės restorano „Narushi“ mane veda į Vilniaus stoties rajoną. Mažytę, tačiau pilną Japonijos skonių erdvę atradau Halės turgaus pašonėje.

  • Restoranų apžvalgos
Restorano ažvalga: „Dinner map”

Dinner map dar iki atidarymo viešino gardžiai atrodančių patiekalų nuotraukas. Nusprendžiau įsitikinti pats, ar iš tiesų valgomųjų gėrybių vaizdas ir skonis atitinką tą, kurį buvo norima perteikti vizualais?

  • Restoranų apžvalgos
Restorano apžvalga: „Beef Room“

Apsilankyti „Hilton“ viešbutyje įsikūrusiame mėsos restorane „Beef Room“ buvo labai įdomu. Ar maisto kokybė ir personalo profesionalumas sužavės nuo pat pirmųjų atidarymo dienų?

  • Restoranų apžvalgos
Restorano apžvalga: „The Urban Garden"

Gegužės pabaigoje, J. Basanavičiaus gatvės papėdėje, atvėrė duris The Urban Garden. Soc. tinkluose estetiškais vaizdais patraukusi mano dėmesį, atsidūrė norimų aplankyti kavinukių sąraše.

  • Restoranų apžvalgos
Restorano apžvalga: „monai“

Restoranas „monai“ yra vieta, kurią drąsiai rekomenduoju draugams. Be abejonės, išvyka į „monus“ savaime yra maža šventė, tad šeštadienio vakaro laukiau su nekantrumu.

  • Restoranų apžvalgos
Restorano apžvalga: „Leyla"

Leyla – švelniai lūpose suskambantis merginos vardas. Šiuo vardu pavadintas nedidelis libaniečių virtuvės restoranėlis Vilniaus širdyje. Čia užklydome šiltą liepos mėnesio vakarą.

  • Restoranų apžvalgos
Restorano apžvalga: „Paslėpti receptai”

Panaršius „Paslėptų receptų" socialinių tinklų profiliuose nustebino patiekalų „fotogeniškumas". Vėlyvą liepos vakarą važiavau išsiaiškinti ar viskas taip gardu, kaip atrodo internete.

  • Restoranų apžvalgos
Restorano apžvalga: „Ieti”

Planuodama išvyką į Kauną buvau rekomenduota papietauti restorane „Ieti”, kurio komandos tikslas – sujungiant lietuviškas tradicijas ir modernias gamybos technikas per patiekalus perteikti lietuvišką identitetą.

  • Restoranų apžvalgos
Restorano apžvalga: „Momo grill“

Apie Klaipėdoje veikiantį restoraną „Momo grill“ girdėjau daug puikių atsiliepimų. Ar nuolat kintantis „Momo grill“ meniu nesiliauja stebinti ištisus metus? Išsiaiškinti keliavau šiltą birželio vakarą.

  • Restoranų apžvalgos
Restorano apžvalga: „Puntukas“

Perskaitybę galybę puikių atsiliepimų, nusprendėme apsilankyti naujajame „Puntuko“ restorane, kurį vos prieš mėnesį atidarėj aunasis šefas Rokas Galvonas.

  • Restoranų apžvalgos
Restorano apžvalga: „NewPort“

Klaipėdoje veikiantis pabangus restoranas „Neve nekalba labai garsiai. Pasidomėjusi apie šį restoraną pamaniau, jog tai solidi, užsienio svečius ir vyresnę publiką traukianti vieta.

  • Restoranų apžvalgos
Restorano apžvalga: „Žemaitis“

Lietuviškų patiekalų restoranas „Žemaitis“ įsikūręs centrinėje Šiaulių miesto vietoje. Vos įžengus į restoraną pribloškia erdvės, suskirstytos į mažyčius senoviškos trobos kambarėlius.

  • Restoranų apžvalgos
Restorano apžvalga: „Baltos lėkštės”

Šį restoraną anksčiau teko lankyti ne kartą. Neseniai jis atnaujino meniu, valgiaraštyje vietos palikdamas krosnyje keptoms picoms, naminiams makaronams bei velyviesiems pusryčiams.

  • Restoranų apžvalgos
​​​​​​​Restorano apžvalga: „Delta mityba”

Hipsteriška, savita ir laisva – keli žodžiai apibūdinantys šios apžvalgos lokaciją – Naujamiesčio loftų kvartale įsikūrusį restoraną „Delta mityba”.

  • Restoranų apžvalgos
Restorano apžvalga: „BasiBasi“

Pačiame Anykščių miesto centre stovi restoranėlis „BasiBasi“. Basų ten nematėme, bet meniškas pavadinimas nestebina – gyvybę restoranui įkvėpė Lietuvoje puikiai žinoma dainininkė Jazzu.

  • Restoranų apžvalgos
Restorano apžvalga: „Macaroni“

Prasidėjus šiltajam sezonui, į Lietuvos pajūrį atkeliauja nauji restoranai ir kavinukės. Vienas jų - nedidelis, tačiau jaukus restoranėlis Palangoje - „Macaroni“, tad vieną šeštadienio popietę patraukėme į Palangą.

  • Restoranų apžvalgos
Restorano apžvalga: „Šilelis”

Palangoje įsikūrusį „Šilelį” atradome dar praėjusią vasarą ir čia su malonumu užsukdavome šiltais vakarais. Tačiau tai, ką „Šilelyje” atradome pavasario sekmadienio popietę mus ir pradžiugino, ir nuliūdino.

  • Restoranų apžvalgos
Restorano apžvalga: „Rhodos”

Papietauti restorane „Rhodos”, įsikūrusiame Kauno centre, išsirinkome apniukusią šeštadienio dieną. Vos įžengus mus pasitiko besišypsanti padavėja, Graikiją primenantis, jūrinis interjeras ir tradicinė graikiška muzika.

  • Restoranų apžvalgos
Restorano apžvalga: „Bistro 18”

Išsirenkame „Bistro 18”, įsikūrusį Stiklių g. nuo 2007.Įžengus į restoraną akys krypsta į čia pat įkurtą vyno krautuvėlę. Keliaujame į istorinio pastato gilumą ragauti restorano patiekalų.

  • Restoranų apžvalgos
​​​​​​​Restorano apžvalga: „Madu”

Laukinė, tačiau moderni Afrika – tai, ką žada pajusti Vilniaus miesto širdyje įsikūręs modernios afrikietiškos virtuvės restoranas MADU. Lietuvoje šios virtuvės patiekalus pristatančių restoranų - vienetai, tad MADU išsiskiria iš visos šalyje vyraujančių virtuvių pasiūlos.

  • Restoranų apžvalgos
Restorano apžvalga: „Mudu”

Klaipėdos centre, daugiau nei prieš pusantrų metų sužibo romantiškas pavadinimas - „Mudu“. Skubėdamas pro šalį nepasakytum, jog tai - sušilti kviečiantis jaukus restoranas. „Mudu“ valgiaraštis man paliko gerą įspūdį - nepriminė nei kelių tomų knygos, nei kvietimo į renginį.

  • Restoranų apžvalgos
Restorano apžvalga: „Barbarosa"

Žaismingas pajūrio restoranas „Barbarosa“ mano dėmesį patraukė nuoširdžia komunikacija bei daug žadančiais, patiekalų aprašymais. Iš tiesų, kas gi nenorėtų papietauti nuotaikingoje ir dar sočiais valgiais garsėjančioje vietoje?

Daugiau naujienų 77