Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną

Maistas ir žmonės

  • Receptai
Blynai su kokosais, karamele ir kriaušėmis

Blynai su kokosais, karamele ir kriaušėmis

  • Receptai
Pad Thai su tofu sūriu

Pad Thai su tofu sūriu

  • Receptai
Veganiški kokosų miltų blynai be glitimo

Veganiški kokosų miltų blynai be glitimo

  • Skaitiniai visų skoniams
Susipažinkite su jaukiu, šeimyniniu viešojo maitinimo tinklu „Bisas“.

Į kulinarijos pasaulį žengia šeimyninis trio. Daug metų dirbę scenoje, renginių režisūroje, radijuje, dabar savo patirtį perneša į virtuvę ir visus lankytojus džiugina skoniu ir kokybišku maistu.

  • Receptai
Keptos daržovės su bolivinėmis balandomis

Keptos daržovės su bolivinėmis balandomis

  • Receptai
Moliūgų džemas

Moliūgų džemas

  • Receptai
Baklažanų troškinys

Baklažanų troškinys

  • Receptai
Augalingi pusryčių sausainiai

Augalingi pusryčių sausainiai

  • Receptai
Makaronai su avokado ir baziliku padažu

Makaronai su avokado ir baziliku padažu

  • Skaitiniai visų skoniams
Kaip muzika restorane padeda mums mėgautis maistu?

Be puikaus aptarnavimo, interjero detalių ir gardžiai atrodančio maisto, muzika yra vienas svarbiausių dalykų, kuris įstrigs apsilankius restorane. Kartais to sąmoningai ir nesuvokiame, tačiau muzika mums kelia tam tikras asociacijas [...]

  • Receptai
Kanadietiški blynai

Nacionalinės šefų rinktinės narys, virtuvės šefas Nikita Vornik neįsivaizduoja pusryčių be gardžių, purių blynų. Išbandykite jo receptą!​​​​​​​

  • Pokalbiai apie maistą
Kristina Pišniukaitė: „Valgymas restorane turi būti mažytė šventė“

Kur ieškote kulinarinio įkvėpimo? Vartote knygas? Peržiūrite youtube.com video? [...] Ant medinės lentelės maisto tinklaraščio sumanytoja Kristina Pišniukaitė dalijasi mintimis apie maistą, savus kulinarinius įpročius ir visa kita, ką deda ant medinės lentelės [...].

  • Receptai
Bolivinių balandų ir morkų kepsneliai

Bolivinių balandų ir morkų kepsneliai

  • Receptai
Čaga salotos

Čaga salotos

  • Receptai
Trapūs varškės sausainiai

Trapūs varškės sausainiai

  • Receptai
Morkų spurgos (keptos orkaitėje)

Morkų spurgos (keptos orkaitėje)

  • Receptai
Riešutų ir sėklų granola

Riešutų ir sėklų granola

  • Pasaulio virtuvė
Latvijos ir Estijos virtuvės: kažkas naujo, bet pažįstamo

Ar kada ragavote pudingą primenančio deserto, pagaminto iš juodos ruginės duonos? O šaltsriubės, kurios pagrindiniai ingredientai – daržovės, kiaušiniai, gira ir dešrelės? Tai – ne kokio išprotėjusio virtuvės meistro eksperimentai, o mūsų kaimynų latvių ir estų nacionaliniai patiekalai.

  • Receptai
Voveraitės

Voveraičių receptas

  • Pokalbiai apie maistą
Geriausieji šalies šefai atskleidė, be ko neįsivaizduoja savo patiekalų

Restoranų vadovai ir visa Lietuvos maisto industrija kasmet laukia renginio, kurio metu paskelbiama, kurie restoranai pateko į vis didesnio dėmesio sulaukiančio reitingo „30 geriausių restoranų“ trejetuką. Ir nors šių metų reitingo rezultatai skyrėsi nuo ankstesnių metų, jame netrūko ir naujokų.

  • Receptai
Žaliųjų lęšių salotos su graikiniais riešutais

Žaliųjų lęšių salotos su graikiniais riešutais

  • Skaitiniai visų skoniams
Turgus antras dublis arba kaip pabėgome valgyti prie Neries

Praėjusį savaitgalį startavęs gastronomijos ir bendruomeniškumo festivalis Turgus 2.0, artėjančiam rugsėjo antrosios sekmadieniui pabarstė intriguojančių pažadų: nuo didelio retų jūros gėrybių stendo, [...] maisto vagonėlius siūlančius netradicinius skonių derinius ir [...] kuo tikriausių vabzdžių degustato.

  • Receptai
Ėriuko šonkaulių receptas

Ėriuko šonkauliukai: šefo firminis receptas vakarienei

  • Receptai
Orkaitėje keptų burokėlių sriuba

Sriubą pagaminti labai paprasta, tereikia keletos ingredientų.

Daugiau naujienų 248