Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

Viešbučio-restorano „Dvaras“ istorijos labirintai (Vilnius)

2008-04-21
Paskelbk savo straipsnį

 Nedidelis, prabangus ir jaukus viešbutis sudaro privačios XVIII amžiaus rezidencijos įspūdį.

Remiantis 1790 metų rašytinių šaltinių duomenimis, dabartinis viešbučio pastatas priklausė nedideliam dvarui, kuris buvo pastatytas Lietuvos kunigaikščių Radvilų žemėse. Yra žinoma, jog dvare buvo penki svečių kambariai, aludė ir parduotuvė. Viešbučio pastatas pripažintas architektūriniu-istoriniu paminklu.

Šiandien viešbutis siūlo 8 atnaujintus, puikiai įrengtus ir dekoruotus svečių kambarius. Jauki ir prabangi aplinka derinama su visais moderniais patogumais. Kambariuose yra palydovinė televizija, mini barai, telefonai, kondicionieriai, interneto ryšys, seifai, individualus šildymo reguliavimas, vonios kambariuose yra dušas arba vonia, apšildomos grindys, plaukų džiovintuvai. Vanduo filtruojamas.

Restoranas „Dvaras“
Viešbutyje veikiantis restoranas užkariavo ne vieno lankytojo simpatijas: čia visada rasite jaukią aplinką bei kokybišką ir skanų maistą, būsite maloniai aptarnauti. Restoranas įsikūręs rūsyje, todėl net karštą vasaros dieną čia galima atsikvėpti. Prasidėjus šiltajam sezonui, pradės veikti ir lauko kavinė.

Viešbučio-restorano pavadinimas puikiai atspindi įstaigos interjerą bei pačią koncepciją: išlaikytas prabangus klasikinis stilius, klasikinė muzika bei jaukios patalpos tarsi nukelia į viduramžius. Kiekvienam klientui skiriama daug dėmesio, tad pasijusite tarsi tikras dvariškis.

„Dvare“ siūloma paragauti europietiškos virtuvės patiekalų su italų, prancūzų ar Viduržemio jūros virtuvių elementais. Visi patiekalai ruošiami su didžiausia meile ir įkvėpimu, todėl jais mėgausis ir liks maloniai nustebintas kiekvienas restorano lankytojas. Naujajame restorano valgiaraštyje – aukščiausios kokybės produktai, pavyzdžiui, svečiui siūlomi įvairiausi patiekalai, pagaminti iš išpjovos. Virtuvės šefas – tikras savo srities profesionalas, ne vienus metus dirbęs aukštos klasės restoranuose.

Jeigu sukate galvą, kur būtų galima su mylimu žmogumi romantiškai pavakarieniauti, nedvejokite – tiesiog užsukite į „Dvaro“ restoraną.

Parengė Elena Germanovič
Viešbučio-restorano „Dvaras“ archyvo nuotraukos