Vasaros valgiaraščio idėjos – iš kulinarijos klasikos lobynų...

Vasaros valgiaraščio idėjos – iš kulinarijos klasikos lobynų...

Pasitinkant nenuspėjamą ir viltingą vasaros sezoną, Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija (LRVVKA) kviečia visus virėjus ir restoranų atstovus į prezentaciją, kuri vyks 2009 m. balandžio 19 d. 11 val. viešbutyje „GABIJA” (S. Dariaus ir S. Girėno g. 2, Palanga).

Renginio tema: „Vasaros valgiaraščio idėjos – iš kulinarijos klasikos lobynų...”

Ar prisimename, koks autentiškas klasikinių salotų – Cezario, Nicos ar graikinių – skonis?
Kaip jas pateikti patraukliai ir šiuolaikiškai?

Kaip naujai galėtų suskambėti europietiški karštieji užkandžiai?

Ką pamiršome apie klasikines sriubas; išvyskime netikėtas jų pateikimo idėjas.

Ar pakanka meistriškumo ir laiko gerai pagaminti klasikinius sudėtingus padažus? O gal lengviau pasinaudoti puikiais mūsų partnerių pasiūlymais?
Nauji ant kepsninių ruošiamų patiekalų ir padažų duetai;

Ko dar nežinojome apie vasaros desertus? O ledų gardumas!

Ir, žinoma, išradingi užkandžiai prie vasaros gėrimo – alaus...

Renginio metu patyrę virtuvės meistrai ne tik gamins klasikinius patiekalus bei padažus, bet ir pateiks šiuolaikines jų versijas.

Prezentacijoje dalyvaus šios kompanijos: „Reaton“, „Santa Maria“, „Nestle“, „Farm Frities“, „Bonduelle“, „Dasita“, „Kemitek“, „Neo textile“, „Unilever“, „Sangaida“.

Dalyvavimo kaina vienam asmeniui - 50 Lt.
LRVVKA nariams – nemokamai.

Registracija ir informacija tel. (8 5) 2723171, 8 611 26658 arba el. paštu info@lrvvk.lt

LRVVKA informacija

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną