Restorane „Europa“ – gaivios ir gardžios naujienos (Kaunas)

Restorane „Europa“ – gaivios ir gardžios naujienos (Kaunas)

Artėjant šilčiausiam metų laikui – vasarai, restoranų ir kavinių lankytojai vis dažniau pageidauja lengvesnių, mažiau kaloringų, t. y. sveikesnių ir įdomesnių patiekalų.

Atsižvelgdamas į nuolatinių lankytojų pageidavimus, restorano „Europa“ virtuvės šefas pristatė keletą burnoje tirpstančių naujienų. Viena jų – salotos „Europa“ su keptomis vištų kepenėlėmis ir šviežiomis braškėmis.

Iš salotų lapų, brendžiu aplietų keptos vištos kepenėlių, mėlyno pelėsinio sūrio, mango vaisių, braškių pagamintos ir kvapniu aliejiniu užpilu bei kedro riešutais pagardintos salotos ne tik numalšins alkį, bet ir suteiks energijos, praskaidrins nuotaiką.

Kita firminė virtuvės šefo naujiena – strutienos „Medalionai“, patiekiami su keptu pomidoru ir baklažano griežinėliais, „Riso Gallo Venere“ ryžiais bei balzaminio acto ir raudono vyno padažu.

Strutienos patiekalas „Europos“ lankytojams siūlomas ne atsitiktinai. Strutiena – vienas sveikiausių ir naudingiausių maisto produktų žmogaus organizmui. Šiandien ją vis dažniau atranda ir vartoja ne tik gurmanai, bet ir savo sveikata besirūpinantys žmonės.

Palyginus su kitomis mėsos rūšimis, strutienoje labai mažai riebalų ir cholesterolio, labai daug geležies. Į jautieną panaši mėsa yra liesa ir švelni, švelnesnė net už veršieną ar jautienos filė. Švelni struktūra išlieka net ir iškepus.

Po tokių sočių ir sveikų valgių galėsite atsigaivinti gardžiu trintų vaisių kokteiliu. Kviečiame apsilankyti ir pasimėgauti ypatingosiomis naujienomis!

Daugiau apie restoraną>>

Meniu.lt informacija

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną