Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

„MKN HansDampf“ konvekcinių garo krosnių pristatymas

2008-04-02
Paskelbk savo straipsnį

BĮ UAB „MBR parduotuvių ir restoranų įranga“ pristato vokiečių gamintojo „MKN HansDampf“ „ Gold“ ir „Silver“ serijų konvekcines garo krosnis.

„MKN HansDampf“ konvekcinės garo krosnys išsiskiria:

ypatingos talpos ir lankstumo sistema FlexiRack; garų generavimo sistema PHI su DynaSteam; automatine ventiliatoriaus reverso sistema. automatine gaminimo sistema AutoChef („Gold“ serijos krosnys); automatine plovimo sistema WaveClean;

Ypatingos talpos ir lankstumo sistema FlexiRack
Šios sistemos idėja kilo iš ginčo, kaip vis dėl to patogiau pakrauti GN skardas į konvekcinę krosnį – skersai ar išilgai. Vieniems vartotojams, dirbantiems su mažomis Gn skardomis (pavyzdžiui, GN 1/3), atrodo,kad patogiau, kai gali šias skardeles statyti tiesiai į kreipiamąsias. Kitiems, kad sunkias skardas patogiau pakrauti ir iškrauti, kai jos stovi skersai.
Todėl MKN inžinieriai sukūrė konvekcinės garo krosnies kamerą, į kurią GN indus galima krauti ir skersai, ir išilgai. Norint pakeisti pakrovimo būdą, tereikia pakeisti skardų kreipiamąsias. Ir netgi galima pasirinkti kreipiamąsias konditerinio standarto skardoms (600 x 400 mm).
Tačiau įdiegus tokią sistemą, krosnies kamera tapo didesnė. Ir šis privalumas buvo išnaudotas sukūrus MKN skardas, skirtas šiai krosniai – 530 x 570 mm.
Šių skardų naudingas kepimo plotas yra net 75 % didesnis, nei GN 1/1 skardų.
Tai reiškia, kad 6 GN skardų „MKN HansDampf“ krosnyje Jūs galite sutalpinti tiek pat produkcijos, kaip į standartinės 10 GN skardų krosnies.
O kaina ir elektros energijos bei vandens sąnaudos šios „MKN HansDampf“ krosnies yra tokios pačios kaip ir kitų 6 GN talpos krosnių.

Garų generavimo sistema PHI su DynaSteam
Ši sistema, tai – inovacinis garų generacijos būdas.
Konvekcinėse garo krosnyse naudojamos dvi pagrindinės garų generavimo sistemos: boilerinė ir injektorinė.
Abi šios sistemos turi savo privalumus ir, tuo labiau, trūkumus:

boilerinė sistema dažnai užsiteršia kalkėmis, todėl mažiausiai du kartus į metus mes turime mokėti serviso tarnybai už nukalkinimą. Be to, boileris – tai dar vienas papildomas kaitinimo elementas, kurio sąnaudos 2-3 kW/h. injektorinė sistema negali kontroliuoti gaminamų garų kiekio, o verdant žemesnėje temperatūroje produktus, jie dažnai apdžiūsta.

MKN gamykloje buvo sukurta inovacinė PHI sistema, kuri išsprendė abiejų aukščiau paminėtų sistemų problemas, kadangi joje nėra boilerio, tačiau vanduo garams yra pašildomas, o specialios formos ventiliatorius šį šiltą vandenį paverčia rūku, garantuodamas 100 % drėgmę net ir 30 ºC temperatūroje.

Automatinis ventiliatoriaus reversas
Be jo tolygus gaminių apskrudimas yra paprasčiausiai neįmanomas.

Automatine gaminimo sistema AutoChef
„MKN HansDampf“ krosnies atmintyje jau yra 150 populiariausių Europoje patiekalų gaminimo programų ir dar laisvos vietos 200 Jūsų sukurtų gaminimo programų.
Tačiau ši sistema skiriasi nuo kitų, esančių rinkoje – įjungus automatinę programą Jūs matote visus joje esančius nustatymus, o jei gautas rezultatas Jums neatrodo idealus, visas šias programas Jūs galite koreguoti savo nuožiūra.

Automatinė plovimo sistema WaveClean
Tai iš tiesų pilnai automatinė plovimo programa, kadangi Jums nebereikia laukti, kada krosnis baigs plauti. Jūs tiesiog pasirenkate plovimo programą, įstatote plovimo priemones ir einate namo ilsėtis.
Krosnis pati išsiplaus ir išsijungs iš elektros tinklo. Ryte Jūs grįšite pailsėję ir rasite savo krosnį idealiai švarią.


Daugiau apie „MKN HansDampf“ konvekcines garo krosnis >>


BĮ UAB „MBR parduotuvių ir restoranų įranga“ ir Meniu.lt informacija