„McDonald‘s“ jau 5 metus gyventojus skatina domėtis maisto kokybe

Greito aptarnavimo restoranų tinklas „McDonald‘s“ jau penkerius metus šalies gyventojus ragina domėtis restoranuose tiekiamo maisto kokybe: patiekalų sudėtimi, maistine jų verte ir gamybos procesu. Dėl to penktus metus iš eilės organizuojamos šį savaitgalį vyksiančios „Atvirų durų dienos“, kurių metu užsiregistravę lankytojai gauna visus jiems rūpimus atsakymus apie „McDonald‘s“ patiekalus ir netgi apsilanko virtuvėje.

„McDonald‘s“ rinkos vadovės Lietuvai Virginijos Girulskos teigimu, penkerių metų darbo rezultatai jau jaučiami. „Ko gero, pirmieji Lietuvoje restoranuose pradėjome nurodyti savo patiekalų sudėtis ir maistines vertes, taip pat atvėrėme savo virtuvės duris „McDonald‘s“ maisto mėgėjams ir skeptikams. Ir tuomet sulaukdavome nemažai „Atvirų durų dienų“ svečių, bet jie labiau rinkdavosi iš smalsumo. Dabar ne tik išaugo svečių skaičius – jie tikrai ateina vedini noro domėtis tuo, ką valgo“, – pasakoja V. Girulska.

Jos teigimu, „McDonald‘s“ „Atvirų durų dienų“ lankytojai neretai turi daugybę išankstinių nuostatų, būna girdėję nepagrįstų gandų, tad labai nustemba savo akimis pamatę, jog „McDonald‘s“ mėsainiai gaminami iš grynos jautienos, pagardintos tik druska ir pipirais, žuvainiai – iš Lietuvos žvejų Baltijos jūroje pagautos menkės, tiekiamos Lietuvoje užaugintomis salotos.

„Lankytojus į virtuves kviečiame, nes neturime, ko slėpti – jau 15 metų, nuo pat pirmojo „McDonald‘s“ Lietuvoje atidarymo, dirbame, vadovaudamiesi itin aukštais pasauliniais kokybės, švaros ir aptarnavimo standartais. Tarkim, prieš petiekiant sumuštinį „Big Mac“, jo kokybė tikrinama 98 kartus. Kokybės reikalaujame kiekvienoje grandyje – pradedant tiekėjais, gamybos procesu ir aptarnavimu, baigiant restoranų aplinka. Tik taip galėjome pelnyti tiek lojalių lankytojų visame pasaulyje“, – sako „McDonald‘s“ rinkos vadovė Lietuvai.

Šiemet kovo 26–27 dienomis Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių „McDonald‘s“ restoranuose vysiančios „Atvirų durų dienos“ jau sulaukė didelio užsiregistravusių dalyvių skaičiaus, tačiau registracijos dar priimamos užsukus ar paskambinus į restoranus. Užsiregistravę svečiai turės unikalią galimybę iš arčiau žvilgtelėti į „McDonald‘s“ virtuves, šaldytuvus, sandėliavimo ir darbuotojų poilsiui skirtas patalpas, stebėti, kaip gaminami patiekalai ir tiesiogiai gauti atsakymus į rūpimus klausimus.

Renginio metu restoranai „McDonald‘s“ veiks kaip įprasta, o užsiregistravusieji į specialiuosius atvirų durų dienų vizitus bus laukiami nuo 11 iki 17 valandos. Vienas grupės vizitas truks 20 minučių.

VRP | Hill & Knowlton informacija

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną