Balandis sostinės maisto gurmanus pasitinka prabanga ir subtilumu. Imperial restoranas pristato specialų, 5 patiekalų, meniu, kuriame visi patiekalai, išskyrus pavasarišką mandarinų šerbeto desertą, su Foie Gras. Mėgaukitės visą balandžio mėnesį!
Balandžio mėnesio Foie Gras meniu
Salotos
Gražgarsčių salotos su keptomis Riebiosiomis Ančių Kepenėlėmis „Foie-Gras“ ir uogomis, arba
Ančių kepenėlių paštetas su Trumais ir baltojo vyno drebučiais
Pagrindinis patiekalas
Elniena rossini su Ančių Kepenėlėmis „Foie-Gras“, marsala vyno-vyšnių padažu, arba
Legendinė eliziejaus laukų juodųjų trumų sriuba su „Foie Gras“
Desertas
Mandarinų šerbetas su šlakeliu Grand marnier ir mandarinų traškučiu
Kaina €44 asm.
Rezervacijos: Imperial restoranas, Subačiaus g.2 Vilnius, Lietuva, tel: +37052388388, info@imperialrestaurant.lt