This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Foie Gras mėnuo Imperial restorane

2017-03-25
Publish your own article

Balandis sostinės maisto gurmanus pasitinka prabanga ir subtilumu. Imperial restoranas pristato specialų, 5 patiekalų, meniu, kuriame visi patiekalai, išskyrus pavasarišką mandarinų šerbeto desertą, su Foie Gras. Mėgaukitės visą balandžio mėnesį!

Balandžio mėnesio Foie Gras meniu

Salotos

Gražgarsčių  salotos su keptomis Riebiosiomis Ančių Kepenėlėmis „Foie-Gras“ ir uogomis, arba
Ančių kepenėlių paštetas su Trumais ir baltojo vyno drebučiais

Pagrindinis patiekalas

Elniena rossini su Ančių Kepenėlėmis „Foie-Gras“, marsala vyno-vyšnių padažu, arba
Legendinė eliziejaus laukų juodųjų trumų sriuba su „Foie Gras“

Desertas

Mandarinų šerbetas su šlakeliu Grand marnier ir mandarinų traškučiu 

Kaina €44 asm. 

Rezervacijos: Imperial restoranas, Subačiaus g.2 Vilnius, Lietuva, tel: +37052388388, info@imperialrestaurant.lt