Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

Dešimtojoje konferencijoje „European Foodservice Summit“ – išskirtinė programa

2009-08-05
Paskelbk savo straipsnį

Kiekvieną rugsėjį Ciūriche (Šveicarija) rengiama aukščiausio lygio vadovų konferencija „European Foodservice Summit“ neabejotinai yra vienas geriausių maitinimo verslui skirtų kongresų. Į jį susirenka 200-250 maitinimo įstaigų tinklų direktorių ir savininkų iš daugiau nei 20 šalių, taip sukurdami tarptautinį šio verslo idėjų poligoną.

Šių metų rugsėjo 24-25 dienomis vyksiantis renginys minės savo 10 metų sukaktį ir pasižymės ypatingais lektoriais ir veiksmingomis paskaitomis, idealiai tinkančiomis dabartiniams įtemptam laikotarpiui. Beje, konferencijos dalyvių skaičius ribotas ir liepos pabaigoje jau buvo rezervuota 60 % vietų.

Jubiliejinė programa:

Teisingas kurso pasirinkimas naujiems horizontams atrasti; Sunkaus ir įdomaus ateinančio dešimtmečio vizijos; Ateitis, pokyčiai, lyderiavimas.


Temos ir pranešėjai:

Naujas požiūris: XXI amžius atvyko / David Bosshart (GDI Gottlieb Duttweiler Institute, Šveicarija). Europos restoranų Top 100 – pasiskirstymas ir analizė / Gretel Weiss (žurnalo „FoodService Europe & Middle East“ vyr redaktorė, Vokietija). Šefo dirigavimas orkestrui – chaoso tvarkymas, vadovavimas ir kontroliavimas / Christian Gansch (Vokietija). Ekonomisto perspektyva sekantiems dviems metams: nenuspėjamų dalykų prognozės / Norbert Walter (Deutsche Bank Group, Vokietija). Away-from-home (vartojimo ne namie) rinka Europoje: vartojimo duomenys ir mados / Jochen Pinsker (NPD Group, JAV/Vokietija). Trys inovatyvios koncepcijos / Steven K. Winegar („La Tagliatella“, Ispanija), Mikhail Goncharov („Teremok“, Rusija), Marcus Cload („Côte/Bills“, D. Britanija). Valgymo konstravimas: 8 esminiai įkvepiantys dalykai / Marije Vogelzang (Proef, Olandija). Naujasis kapitalizmas jau čia – nauji išlikimo modeliai / Kjell A. Nordström (Stockholm School of Economics, Švedija). „McDonald’s“: prekinio ženklo lyderiavimas ateinančiame dešimtmetyje / James Woodbridge (McDonald’s, Vakarų Europos padalinys). Vadovaujančių direktorių (CEO) diskusija: Vadovavimas skirtingoms kartoms gerais laikais ir blogais laikais / Dalyvauja 4 šio verslo lyderiai – Edward Mohr (Ikea, Švedija). Morten Solberg Nilsen (SSP, Norvegija), Kevin Todd (Mitchells & Butlers, D. Britanija), Steven K. Winegar (La Tagliatella, Ispanija). Diskusijai vadovauja Christopher C. Muller (UCF, JAV).

Dieną prieš konferenciją jos dalyviams visada būna rengiami pažintiniai Ciūricho restoranų apžvalgos turai. Pirmosios konferencijos dienos vakarą, kaip ir pernai, bus rengiamas susipažinimo vakaras laive, plaukiojančiame po Ciūricho ežerą. Maistą čia tieks „Marché International“, šiandien pripažįstama kultine maitinimo įmone.

Nuo pat pradžių „European Foodservice Summit“ konferencija buvo rengiami trijų organizatorių – šveicarų instituto GDI (Gottlieb Duttweiler Institute), Centrinės Floridos universiteto (University of Central Florida, JAV) ir leidybos įmonės „Deutscher Fachverlag“ (žurnalas „FoodService Europe & Middle East“).

Konferencijos partneriai: „Barilla“, „Coca-Cola“, „Duni“, „Ecolab“, „Lavazza“, „Metro“, „Nestlé Professional“, „Salomon FoodWorld“, „Winterhalter“.

Konferencijos dalyvio mokestis (kaina nurodyta Šveicarijos frankais):
2,400 CHF maitinimo įmonių atstovams;
3,500 CHF tiekėjams ir konsultantams.

Daugiau informacijos ir vietos rezervacija internetu: www.efss.ch

Konferencijos programos bukletas >>

Nuotraukos iš praeitų konferencijų >>

Meniu.lt informacija