„Daugirdas“ ir „Perkūno namai“ džiugina gurmanus (Kaunas)

„Daugirdas“ ir „Perkūno namai“ džiugina gurmanus (Kaunas)

Verslo klasės keturių žvaigždučių viešbutis ir restoranas „Daugirdas“ yra įsikūręs pačiame Kauno senamiestyje, didžiųjų Lietuvos upių santakoje esančiame restauruotame XVI -XIX amžiaus pastate, 50 m nuo miesto Rotušės.

Jau nuo lapkričio 20 dienos restoranuose „Daugirdas“ ir „Perkūno namai“ galėsite pasimėgauti net 5 rūšių „Beaujolais Nouveau“ vynu bei prie šio vyno derančiais burgundų virtuvės patiekalais.

Burgundiškas meniu

KARŠTIEJI UŽKANDŽIAI
* Kalakutų kepenėlių parfė su smulkintų grybų ir žemės riešutų padažu - 16.00 Lt
* Sraigės burgundiškai su petražolių putele - 18.00 Lt
* Varlių kojelės saldžiame česnakų padaže -   18.00 Lt

KARŠTIEJI PATIEKALAI
* Žuvų ir jūrų gėrybių „Parrillada“ su ančiuviais ir pomidorais - 30.00 Lt
tiekiama su ryžiais
* „Beaujolais Nouveau“ vyne troškinta vištiena su baravykais - 28.00 Lt
tiekiama su lijonietišku bulvių pyraguir prancūziškomis pupelėmis

DESERTAS
* „Beaujolais Nouveau“ vyno punšas su miško uogomis ir aviečių šerbetu - 10.00 Lt

VYNAI
* Beaujolais Nouveau 2008
* Paul Beaudet, Joseph Drouhin, Le Bouchon deMonsieur Paul
(150 ml - 15.00 Lt; 750 ml - 75.00 Lt)

* Beaujolais Nouveau Villages 2008
* Paul Sapin, Georges Duboeuf
(150 ml - 15.00 Lt; 750 ml - 75.00 Lt)

Daugiau apie „Daugirdą“>>

Daugiau apie „Perkūno namus“>>

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną