Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

„Buon Giorno“ naujienos (Kaunas)

2011-03-19
Paskelbk savo straipsnį

Sveiki, Draugai,

Pamačiau mielą močiutę kieme begrėbiančią pernykščius lapus ir supratau, kad sniego beveik neliko... Šis periodas tarsi šeštadienis, belaukiant linksmo vakarėlio. Lyg valdomos emocijos, kurioms dar ne laikas pratrūkt,... bet jau greitai, labai greitai sušils ir visą kraštovaizdį užlies pavasaris, pribers pamiškėse melsvų žibučių ir nepastebimai užleis vietą vasarai, palikdamas nušvitusius veidus.

Na, o aš, tradiciškai, Jums rašau su geromis naujienomis!

Labai didžiuojuosi savim, nes „Buon Giorno“ tavernoje ir „Buon Giorno“ tratorijoje, ko gero, vieninteliai Lietuvoje, picą jau kepame iš tikrų itališkų miltų!

Šiuos miltus, tik su priedais, rasite ir „Buon Giorno“ krautuvėlėje. Tai daug baltymų turintys miltai su džiovintom daržovėm – svogūnais arba pomidorais. Su jai iškepsite gardžiausią picą, kurios pagridas yra svarbiausias picos gaminimo etapas, focaccia, kuri nesukris ir išliks pasakiškai puri, „Grissini“ lazdeles, kurioms jau nebereikės jokių papildomų prieskonių, ką jau bekalbėti apie daržovių pyragus ar mažas bandeles... Mmmmm.... Jau dabar užuodžiu nuostabius Jūsų virtuvės aromatus!

Na, o balandžio mėnesio antroje pusėje, kepdami picą iš tikrų itališkų miltų, galėsite ją paskaninti nuostabiu šviežiu buivolės pieno sūriu Mozzarella di Buffala Campana! Taip, mielieji, aš ir vėl nutariau surizikuoti ir atsižvelgti į Jūsų pageidavimus. Labai tikiuosi palaikymo, juk tokios Mozzarellos negausite daugiau niekur Lietuvoje. Lieka tik išsirinkti sultingiausius pomidorus ir šviežius bazilikus! Jei rasite kokius nors ypatingus, būtinai man praneškite.

Dar viena, taip ilgai laukta, naujiena, kad „Buon Giorno“ krautuvėlėje jau galite atsiskaityti ne tik grynais, kaip senais gerais laikais, o ir banko kortele! Laikai keičiasi...

„Buon Giorno“ tavernos ir trattorijos Draugams ruošiu pavasarinį meniu, tikiu, kad turiu neišsenkamų įkvėpimo šaltinių, bet jei nerandate to, be ko Jums šiek tiek liūdna, būtinai parašykite, juk ilgėjant dienoms susitiksime vis dažniau ir dažniau. Po truputį, žingsnis po žingsnio, savo draugiškomis šypsenomis, bandykime kartu nuspalvinti pavasarį!


Nuoširdžiai,
Jūsų BUONGIORNETA