Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus. Turpinot izmantot tīmekļa vietni, jūs piekrītat mūsu sīkfailu politikai. Plašāka informācija par sīkfailiem.

Pieņemt
+ Ieteikt restorānu
Ziņas

Tikriems žuvies mėgėjams, tikras žuvies restoranas Vilniuje

2011-12-08
Publicējiet savu rakstu
Restoranas „Žuvinė“ Palangoje per aštuonerius gyvavimo metus daugeliui tapo žinomas kaip išskirtinių žuvies ir jūros gėrybių patiekalų restoranas. Gurmanams bei užsienio svečiams, kurie sugrįžta jau ne pirmus metus, šis restoranas puikiai pažįstamas – jie žino, kad kiekvieną sezoną ras kažką naujo, itin kokybiško ir subtilaus.

Restorano savininkai Rūta ir Edmundas Sakalauskai didžiuojasi, galėdami žuvies mėgėjus pakviesti ne tik į Palangos restoraną, bet ir į naują, vienintelį Vilniuje žuvies restoraną „Žuvinė“,  įsikūrusį pačioje senamiesčio širdyje  – Vilniaus Rotušėje. Didinga Rotušės atmosfera, įspūdingos freskos ir skliautai, minimalistinės interjero detalės sukuria itin jaukią atmosferą.

Virtuvės šefas Algirdas Gečas sukūrė tikrą rojų dievinantiems žuvies patiekalus! Čia rasite ir šviežių stintų, ir čilietišką jūros ešerio didkepsnį su kokosiniu šafrano padažu, ir bretaniškas austres, ir daugybe kitų subtilių žuvies ar jūros gėrybių patiekalų. Be abejo, valgiaraštyje yra ir firminė restorano sriuba „Bouillabaisse", kurią galima valgyti net trise. Pastaroji tapo „Žuvinės" vizitine kortele – gaminama iš kelių rūšių žuvų ir jūros gėrybių, o pagardinama šafranu.

Vyno mėgėjai ras platų Toskanos vyndario Castello Banfi, Austrijos,  Prancūzijos ir kitų žinomų vyndarių asortimentą,  Džiaugiamės galėdami Jums pristatyti išskirtinę Deutz‘o šampano kolekciją. Taip pat esame vieninteliai Vilniuje, galintys alaus mėgėjams pasiūlyti „Švyturio Memelbräu“ pajūrio alaus.

Restoraną „Žuvinė“ rasite Didžioji g. 31.
Darbo laikas: 10.00 – 24.00.
Restorano tel. +37068219172