Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus. Turpinot izmantot tīmekļa vietni, jūs piekrītat mūsu sīkfailu politikai. Plašāka informācija par sīkfailiem.

Pieņemt
+ Ieteikt restorānu
Ziņas

„Maxime Trijol“ konjako vakarienė

2016-02-17
Publicējiet savu rakstu

Restoranas „Telegrafas“
Kaina svečiui: 65 EUR
Vasario 25 d., 19:00 val.

MENIU

AUSTRĖS IŠ CANCALE / KELIONĖ Į BRETANĘ
„Roscoff“ svogūnėlių ir „Verjus Mignonette“ padažas / „Echire“ sviestas / naminė ruginė duona
„Maxime Trijol X.O.” klasikinis šampano kokteilis

***
Jūrų šukutė ir tigrinės krevetės
Žemoje temperatūroje ilgai keptų daržovių „Ragout“ / kukurūzų ir juodųjų trumų „Parmentier“
„Castillo de Molina Sauvignon Blanc“, San Pedro, Elqui Valley, Čilė

***
„Foie Gras des Landes“„Mi-Cuit“ / naminė vaisių duona / keptų kriaušių džemas / salotų lapai
„Pineau des Charentes Blanc Vieaux“, „Maxime Trijol“, Prancūzija

***
Laisvėje augęs karvelis  
„Confit“/ kaštonų tyrė / karamelizuotų kaštonų tyrė / konjako padažas
„Pineau des Charentes Rose“, „Maxime Trijol“, Prancūzija

***
Veršienos kepsnys
Miško grybai / trumų ir bulvių „Mousseline“/ „Shiraz“ raudono vyno padažas
„Castillo de Molina Shiraz“, Elqui Valley, San Pedro, Čilė

***
Šokoladinis „Sponge“
Aviečių „Coulis“ / šviežios uogos / kreminis gelis / karštas šokoladas iš „Naïve“
„Cognac Maxime Trijol Extra Grande Champagne“

***

Saldainiai

Kava / Arbata