Kursų dėstytojas - konditerijos meistras Michael Laiškonis - svečias iš Niujorko (NY), nuo 2012 m. dirbantis NY kulinarijos institute kūrybos direktoriumi, prieš tai - restorane „Le Bernardin“, įvertintas 3 Michelin žvaigždutėmis. M. Laiškonis 2 kartus buvo įrašytas į 10-ties Amerikos geriausiųjų konditerių meistrų sąrašą ir šiuo metu džiaugiasi galėdamas „grąžinti“ naudą kulinarijos visuomenei savo žiniomis po 20-ties sėkmingų darbo metų virtuvėje.
Kursų metu suteikiamos papildomos naudos:
1. Pristatomas 5 desertų gamybos procesas;
2. Pateikta spausdintinė medžiaga kiekvienam dalyviui;
3. Profesinio meistriškumo pažymėjimas;
4. Patiekalų degustacija.
Kursų metu asistuoja: virtuvės šefai Tomas Rimydis ir Honorata Lyndo.
Vieta: UAB „Baltic Master“ mokymo centras, Dariaus ir Girėno g. 175, Vilnius
Data: 2014 m. vasario 21 d., penktadienis, 12 val. – 16 val.
Kaina: 150 Lt, LRVVKA nariams ir kandidatams – 75 Lt
Vietų skaičius – 60 vietų.
Būtina išankstinė registracija mob. 8 615 67405, el. p. vadybininke@lrvvk.lt arba info@lrvvk.lt
Michael Laiškonio vizitą Lietuvoje remia JAV ambasada.