Restorano svečių lauks ir nauji patiekalai. Prie jauno vyno pasiūlysime aštuonkojų salotas ir prancūzišką troškinį su žvėriena, na o smaližiai dar galės pasimėgauti prancūziškai elegantišku desertu – šokoladiniu suflė.
Manoma, kad laukinių gyvūnų mėsa ir subproduktai (kurie jau tampa gurmaniškais produktais) prie jauno vyno tinka geriausiai. O dar pagaminti mūsų virtuvės meistrų... Įvertinkite!
MENIU
Joseph Drouhin Beaujolais Nouveau, 2013
100 ml ~ 7,00 Lt
750 ml ~ 39,00 Lt
Salotos
Aštuonkojų salotos (prancūziškos bulvytės, šalotiniai svogūnėliai, žolelių padažas) 24,00 Lt
Karštasis užkandis
Burgundiškos sraigės( Escargot) su česnakiniu sviestu 26,00 Lt
Karštieji patiekalai
Putpelė, įdaryta riebiosios anties kepenėlėmis (Foie gras) ir keptais baravykais, patiekiama su Božolė drebučiais 56,00 Lt
~
Jaučių uodegos, troškintos su daržovėmis 32,00 Lt
~
Prancūziškas troškinys su žvėriena ir Provanso žolelėmis 29,00 Lt
~
Desertas
Šokoladinis suflė 14,00 Lt
-------------------------------------------------------
Nuo 19:00 val. gros gyva akordeono muzika.
Iki malonių susitikimų, laukiame Jūsų!
Mus rasite:
Restoranas „Esse“
Gedimino pr. 50, Vilnius
Informacija ir staliukų rezervavimas:
+370 686 00488
info@esse.lt
http://www.esse.lt