Smuklė Žarija

Įtraukti prie mėgstamų
Virtuvė: Lietuvių
2.5
Mus rasite
Velžių k., RADVILIŠKIS
Restoranas neteikia daugiau informacijos
Esate restorano savininkas? Spauskite čia

Atsiliepimai apie Smuklė Žarija

  • Kristina Karaliūtė 1.0
    0
    Teko apsilankyti kavinėje prieš kelias dienas, ką galiu pasakyti aplinka super, bet maistas tai baisus, šokauliukai beveik be mėsos, tampomi, neįkandami, bulvytės permirkytos aliejuje. Pavalgius dar be proto troškino visą diena. Kainos didelės. Rekomendiau kavinės administracijai virėjus siųsti į kulinarijos kursus:-). Maitą vertinu 0 balų!!!!!

  • Vilmantas Taraskevicius 3.0
    0
    sveiki teko apsilankiti aplinka -super,aptarnavimas-geras kas liecia maista rekomenduociau seimininkams keisti virejus,kulinarus arba siusti i kursus pasitobulinti,kainos aukstos bet kad nors kaina atitiktu kokybe nera net panasumo ir dar labai troskino pavalgius ko ten prideda i maista..

  • Aura 1.0
    +1
    Labai prasta virtuve. Brrrr, net nupurte kai prisiminiau ka valgiau. O kainos kaip restorane, nors cia tik vienos zvaigzdutes valgykla. Zmones, neapsigaukit, nevaziuokit ten.

  • Reda
    +1
    Labai nusivylėm. Po apsilankymo vos spėjom iki namų nuvažiuoti - susuko vidurius, troškino visą kelią. Kainos didžiulės, maisto kokybė labai prasta. Buvo labai neskanus ir tikrai netinkamai paruoštas ir patiektas maistas. Praščiau nei valgyklos lygis. Gailimės kad ten apsilankėm

  • Saulė
    +1
    Rekomenduočiau virėjus siųst į kulinarijos kursus pasitobulint ar bent apsilankyt kokiam "Smakų smake" šalia Šiaulių m. Žarijos virėjų gaminami patiekalai mokyklos valgyklos 1999-2000 m. lygio. Nuo kada vištienos krūtinėlė kepama apvoliota džiuvėsiuose, o jų vadinamo svieto padažo sudėtis sviestas, grietinė, miltai? Tikrai nustebau pamačiusi, kad krūtinėlė patiekiama su raugintais kopūstais, raugintais agurkais ir konservuoto ananaso skiltimi. Absoliutus jovalas, produktų kratinys sumestas belikaip į lėkštę. Daugiau ten nebevažiuosiu ir kitiems, kurie turi supratimą apie maisto gaminimą, nerekomenduoju.

Pasiūlyk restoraną