SAIGON

Įtraukti prie mėgstamų
Virtuvė: Azijos
Įstaigos tipas: Restoranai
3.4
Mus rasite
Jakšto g. 7, VILNIUS
Restoranas neteikia daugiau informacijos
Esate restorano savininkas? Spauskite čia
Darbo laikas
Pirmadienis 11:00 - 22:00
Antradienis 11:00 - 22:00
Trečiadienis 11:00 - 22:00
Ketvirtadienis 11:00 - 22:00
Penktadienis 11:00 - 22:00
Šeštadienis 11:00 - 22:00
Sekmadienis 11:00 - 22:00

Atsiliepimai apie SAIGON

  • Benas Jakstas 1.7
    0
    riebus vienetas savininkui Antanui Damuliui už nesugebėjimą bendrauti. Linkiu nesusidurti su tokiais neišmanėliais.

  • Ramunė Damulienė 5.0
    0
    Viskas puikiai!

  • Tomas Manas 2.0
    0
    Pusrūsyje (ką jau ten pusrūsyje - rūsyje) įsirengęs vietnamo virtuvės restoranas. Mėgstu azijos virtuvė, o vietnamo maisto skonio neteko ragauti, tad sudėjau nemažai į šią vietą vilčių. Penktadienis, ką tik po darbų. Nusileidus į rūsį pasitinka prie baro stovintys ir besišnekučiuojantys padavėjai. Išgirdus, kad staliukas nerezervuotas greitai buvo rastas laisvas stalas (mums atejus buvo užimti vos 2 stalai). Mus pasitiko visiškai paprastas, neįpareigojantis, gal net prastas interjeras, su psiaudo užuominomis apie tolimąją aziją. Nieko nepadarysi. Atėjome čia pavakarieniauti, o ne aikčioti žiūrint į abužurus. Mums prisėdus neužilgo priėjo padavėja ir pradėjo valyti stalą (kodėl to nebuvo galima padaryti iki ateinant svečiams? Juk restoranas pustuštis. Klausimas restoranui). Neužilgo buvo atneštos ir popierinių servetėlių papildymas, kuris mandagiai buvo numestas ant staliuko, suprask Jūs ir patys žinote kur stovelis - apsitarnaukite patys. Nedideli ponai - galime. Mums nagrinėjant meniu, po salę nuolat šmirinėjo padavėjai su purvinais stalams valyti skudurais ar 5 ltr. bambaliais. Mes koncentruojamės į meniu. Esu matęs dar ne to, svarbu maistas. Aptarnaujantis jaunuolis buvo paslaugus, padėjo išsirinkti patiekalūs (ačiū jam). Pasirinkau autentišką PHO sriubą ir kalmarus su ananasais. Sriubos tipas panašus į ramena, bet skonis ir koncepsija visai kita. Sriuba prieska, bet pagardinus laimu (galėtų, būti ir neparudavęs nuo senumo) ir rekomenduotu acto ir cesnako padažu, sriuba įgijo skonį (kuris beje nepatiko). Tradicinis jautienos PHO gal ir ne mano skoniui, todėl negaliu objektyviai vertinti to ko nesuprantu, bet štai guminę, nesusikramtomą jautieną sriuboje įvertinti drąsiai galiu. Blogai. Kalmarų ir ananasų troškinys, gličiame kaip kinų virtuvės krakmolo tirpale taip pat nebuvo išraiškingas. Šiek tiek priminė mano mamos virtuvės eksperimentus (toli gražu iki puikumo, turint galvoje, kad firminis jos patiekalas kotletai ir cepelinai). Patiekalų patiekimas liūdnas. Bendroje sumoje jausmas lyg fabijoniškių kiemo kinų virtuvėje, o vietnamo nei kvapo nei patiekaluose nei interjere. Įstaigai iki respektabilaus azijos maisto restorano toli, kaip man keturiomis iki paryžiaus. Bet gal čia tik man taip. Negali žinoti. Apibendrinant: Interjeras prastas, aptarnavimas pusėtinas, maistas nelabai. Kainos: Sriuba su kininiais grybais 3.5 eur. , firminė PHO sriuba 5 eur. (pusė porcijos), kalmarai (matosi nuotraukoje) 9.5 eur. Daugiau negrįšiu (fabijoniškių kiniečiai geriau).

  • Antanas Damulis 5.0
    +1
    Nuostabus maistas. Tokio seniai reikėjo Vilniuje. Jauki aplinka, bei gera aptarnavimas.

Pasiūlyk restoraną