Prancūzai

Įtraukti prie mėgstamų
Virtuvė: Prancūzų
Įstaigos tipas: Restoranai
4.7
Mūsų restorano idėja – pristatyti išskirtinius paukštienos patiekalų šedevrus, kuriuos gaminame Jums, pasitelkdami prancūzų virtuvę. Jei Prancūzijoje siūloma paragauti vištienos ar kitos paukštienos –tai jokia staigmena ar paslaptis. Nuo seno prancūzai mėgo laukinių ir naminių paukščių mėsą, būtent: gulbių, gervių, fazanų, kurapkų, povų, žąsų, ančių, vištų ir balandžių. Nė viena šalis kaip Prancūzija neinvestuoja tiek daug laiko į laisvai auginamą naminį paukštį. Dar Šarlio de Golio valdymo metais, kai alkaną Europą reikėjo aprūpinti maisto produktais, o paukščiams auginti pramoniniu būdu trūko vietos, buvo prisimintas senas Napoleono laikais populiarus paprotys auginti viščiukus pušynuose – tai daroma ir šiandien. Mat atviroje teritorijoje naminiai paukščiai laisvai juda, o jų gyvenimo sąlygos 100 procentų atitinka natūralią aplinką. Prancūzų išskirtinis bruožas – valgymą paversti menu. Sekdami prancūzų paukštienos gaminimo tradicijomis, ir mes, vadinamieji „prancūzai“, nelygu koks bus patiekalo skonis, visada stengiamės įdėti kažką savo, labai skanaus ir dar neragauto.

Darbo laikasVirtuvėVerslo pietūsPusryčiai
Pirmadienis 11:30 - 23:00 iki 22:00 11:30 - 15:00 07:00 - 10:00
Antradienis 11:30 - 23:00 iki 22:00 11:30 - 15:00 07:00 - 10:00
Trečiadienis 11:30 - 23:00 iki 22:00 11:30 - 15:00 07:00 - 10:00
Ketvirtadienis 11:30 - 23:00 iki 22:00 11:30 - 15:00 07:00 - 10:00
Penktadienis 11:30 - 23:00 iki 22:00 11:30 - 15:00 07:00 - 10:00
Šeštadienis 11:30 - 23:00 iki 22:00 - 08:00 - 11:00
Sekmadienis 11:30 - 23:00 iki 22:00 - 08:00 - 11:00

Atsiliepimai apie Prancūzai

  • Ausra Zukauskiene 5.0
    0
    Vakar su draugėmis apsilankėme šiame restorane. patiko, tik pradarius duris- šilta, jauki atmosfera, tyliai grojanti muzika. Aplinka- puiki. Staliukai- gražiai serviruoti. Padavėjai- malonūs , paslaugūs, geranoriški, bendraujantys. gali klausti kas tave domina,nes ir pataria , ir pajuokauja. Maistas- labai skanus,porcijos pakankamai didelės. Desertai- valgiau citrininį sūrio pyragą-nuostabus :) Tikrai verta apsilankyti

  • Tomas Manas 4.3
    0
    Labai jaukus, netoli centro esantis restoranas. Ir ne šiaip restoranėlis, bet didelis restoranas. Restoranas, labai šviesus ir jaukus. Aplinka visiškai neįpareigojanti. Rezervavus staliuką, stalas buvo papuoštas žvake, balta staltiese ir grafinu vandens. Labai geras sutikimas. Aptarnaujanti mergina labai paslaugi ir mandagi. Super. Užkandžiams krevetės, nebuvo prastos, tačiau saldžiarūgštis padažas nelabai derėjo. Kitam kartui rinkčiausi kitą, labiau tradicinį prancūzų virtuvei užkandį. Antras patiekalalas - patarška (čia toks kurapkų giminės paukštis. beje labai gražus - prisegu nuotrauka). Pačios patarškos skonis neblogas, mėsą sultinga, bet kiek per kieta. Norėjose, kad mėsa tiesiog nuslinktų nuo laikančio ja kaulo. Garnyrui kepti špinatai su shitaki grybais ir morkų piure. Garnyras stipriai pralenkė pačią pataršką. Wow koks puikus skonio derinys. Šauniausia dalis apsilankius -restorano kainos. Brangiausias patiekalas meniu - 15 eur. Nepamirškime, kad tai ne valgykla ar picerija, o kainos būūtent kaip jose - labai žemos. Du žmonės su gėrimais užkandžiais ir antrais patiekalais pravalgė 40 eur. Apibendrinant. Tikrai sugrįšiu ir dėl patiekalų ir dėl nuotaikos negadiannčių kainų :) P.S. Šaunu būtų jei meniu galėtum pasinagrinėti ir internete. Sėkmės.

Pasiūlyk restoraną