Pasagėlė

Įtraukti prie mėgstamų
Virtuvė: Lietuvių, "Namų"
Įstaigos tipas: Užkandinės, Sodybos
Patiekalų tipas Cepelinai
4.3

Pasagėlė“ visada stengėsi daryti tai kas geriausiai mums pavyksta – maitinti svečius! Ežero žuviai atiduosime pagarbą iš jos gamindami kukulius. Desertui pasiūlysime dažniausiai tik namų virtuvėje siūlomą obuolių sūrį. „Pasagėlėje“ galite paragauti reto tradicinio gėrimo – gilių kavos. Mes patys surinktas giles sumalame ir duonkepėje krosnyje skrudiname visą dieną. Susisiekite su mumis, mes džiaugsimės galėdami Jums padėti.


Darbo laikas
Pirmadienis 11:00 - 21:00
Antradienis 11:00 - 21:00
Trečiadienis 11:00 - 21:00
Ketvirtadienis 11:00 - 21:00
Penktadienis 11:00 - 22:00
Šeštadienis 11:00 - 22:00
Sekmadienis 11:00 - 21:00

Čia galite ne tik skaniai papietauti ar pavakarieniauti, bet ir atšvęsti įvairias šventes: krikštynas, vestuves, gimtadienius, pobūvius.
Kavinė taip pat priklauso Aukštaitijos kulinarinio paveldo tinklui. Maistas gaminamas iš vietinių produktų, laikantis senovinių tradicijų. Naujoje amatų klėtyje siūloma ir edukacinių programų įvairovė. Vyno puošnus, autentiškas  rūsys tiks ne tik jūsų šventėms, bet ir čia vykdomoms vyno degustacijoms.

Klėtis- salė nr. 1 Talpinama iki 40 žmonių.
Rūsys- salė nr. 2 talpinama iki 40 žmonių.
Kavinės antras aukštas-salė nr. 3 Talpinama iki 15 žmonių.

Edukacinės programos:

Sūris senovėje ir dabar
Sužinokite sūrio kelią nuo margos karvutės iki mūsų stalo. Išbandykite sūrio gaminimo žingsnius nuo šviežio pieno iki sūrio slėgimo ir pateikimo ant stalo, muškite sviestą ir jį degustuokite. Darbas „pagardintas“ įdomiu pasakojimu apie mūsų senolių sūrio gaminimo papročius.
Pasivaišinkite įvairiais šviežiais pieno produktais, bei sūriu, klausydamiesi lietuvių liaudies muzikos.

Bulvinių valgių ruošimas
Cepelinai, kūgelis, vėdarai, jeigu esate tikras lietuvis, tai žinote kas tarp šių patiekalų yra bendro. Juos visus galima vadinti nacionaliniais lietuvių patiekalais, jie visi taip pat yra iš bulvių. Tačiau patieksime tokius patiekalus kurių dar neesate ragavę. Pasirinkite šią programą ir sočiai papietaukite atrasdami tikrą bulvinių patiekalų įvairovę. Pagardinti tradicinėmis žolelėmis. Pavakarieniaukite ir sužinokite įdomių dalykų apie aukštaičių valgymo tradicijas. Jūsų vakaro maistas bus gaminamas iš mūsų apylinkių, žmonių, užaugintų produktų.
*minimalus žmonių skaičius grupėje – 10 asmenų, maksimalus 40 asmenų.
*būtina išankstinė rezervacija;
 

Čia galite ne tik skaniai papietauti ar pavakarieniauti, bet ir atšvęsti įvairias šventes: krikštynas, vestuves, gimtadienius, pobūvius.
Kavinė taip pat priklauso Aukštaitijos kulinarinio paveldo tinklui. Maistas gaminamas iš vietinių produktų, laikantis senovinių tradicijų. Naujoje amatų klėtyje siūloma ir edukacinių programų įvairovė. Vyno puošnus, autentiškas  rūsys tiks ne tik jūsų šventėms, bet ir čia vykdomoms vyno degustacijoms.


Išvežamieji banketai
Svečių skaičius 40
Vidutinė kaina asmeniui
Restorano parkingas
Nemokamas parkingas
Rūkymo zona
VIP salė
Galimybė keisti stalų planą
Galimybė naudoti savo garso/vaizdo įrangą
Šokių salė
Garso aparatūra
Šviesos aparatūra
Wi Fi
Kaljanas
Karaokė

Atsiliepimai apie Pasagėlė

Pasiūlyk restoraną