HBH Palanga

Įtraukti prie mėgstamų
Virtuvė: Lietuvių
Įstaigos tipas: Užkandinės
3.5

Siekdamas išsaugoti Lietuvos paveldą bei kaimo sodybos kultūrines ir ūkines tradicijas HBH puoselėja jau 19 metų... Visus metus čia siūlomos apgyvendinimo bei maitinimo paslaugos, laukia banketinės salės, vaikų žaidimo aikštelės, krepšinio aikštelė, skulptūrų ir poilsio parkas, poilsio ir pramogų centras "Malūnų kaimas", įvairūs sporto bei pramoginiai renginiai bei kitos pramogos geram poilsiui.

HBH alaus ir giros gamykla - pagrindinis komplekso „arkliukas". Pramogų ir poilsio komplekse galima ne tik šviežio alaus paskanauti, bet ir patį gamybos cechą aplankyti, susipažinti su šio senovinio lietuviško gėrimo gamybos tradicijomis. Be to, šiandien vienu metu uždarose baro patalpose, o ir lauke gardžiuoju HBH alumi ir puikios „Rados" virtuvės patiekalais gali mėgautis net iki 1200 žmonių. Tiesa, alaus galima įsigyti ir išsinešimui, o vairuojantiems siūloma pasitikrinti „smagumo laipsnius" įrengtu alkotesteriu.



Darbo laikasVirtuvėVerslo pietūsPusryčiai
Pirmadienis 12:00 - 23:00 iki 23:00 11:00 - 23:00 11:00 - 23:00
Antradienis 11:00 - 23:00 iki 23:00 11:00 - 23:00 11:00 - 23:00
Trečiadienis 11:00 - 23:00 iki 23:00 11:00 - 23:00 11:00 - 23:00
Ketvirtadienis 11:00 - 23:00 iki 23:00 11:00 - 23:00 11:00 - 23:00
Penktadienis 11:00 - 23:00 iki 23:00 11:00 - 23:00 11:00 - 23:00
Šeštadienis 11:00 - 23:00 iki 23:00 11:00 - 23:00 11:00 - 23:00
Sekmadienis 11:00 - 23:00 iki 23:00 11:00 - 23:00 11:00 - 23:00

Atsiliepimai apie HBH Palanga

  • Irena Kerseviciene 1.3
    0
    Labai nusivyleme, maistas labai labai prastas.

  • Rita Prišmontaitė 4.7
    0
    Nejaugi čia 200ml? Kažkaip mažokai atrodo. Mokame kaip už 200ml. o gauname tikrai ne tokį kiekį. Tai kodėl turime mokėti pilna suma? Nejaugi taip bandoma daugiau išpešti naudos?

  • lukas pocevicius 1.0
    +1
    nesuprantu ko ten zmones bevaziuoja?? masito lauki visa valanda atnesa asildyta,matyt rusam patinka

  • Ilona Dainauskiene 1.0
    0
    Susitvarkykit darbo laika. Prie ivaziavimo dirbat nuo 11 val, prie duru 11.30, o internete 12.00. Tai kam apgaudinet klientus. Ir koks tikslus darbo laikas.

  • Gytis
    +1
    Nevažiuokite ten, maistas blogas, neskanu. Tikrai, kažkada ten buvo gerai, gal pasikeitė savininkai?

  • Asta
    +2
    2016-12-11 Kokybės visai nėra ! Užsisakius ant žarijü keptä kepsnį, buvo virta pašildyta mėsa, bulvės fri pašildytos minkštos, senos. Administratorius paaiškino, kad tai mes nesuprantame ir tai ne virta mesa. Buvo įžulus, nemandagus, tik sovietü laikais pardavėjai tokia forma bendravo. Mes pasibaisėje!!! Gaila, kažkada buvo ten skanu ir norėjosi grįžti, bet dabar ten baisu.

  • Karolis 1.0
    +4
    Baisi kiaulide , maistas pasenes riebaluose plaukia nenormalu.

  • Karolis
    +3
    Maistas labai blogos kokybes, jautienos kepsnys sūrus ir kietas, bulves sudribe ir paskende aliejuje, šviežiu daržovių trūkumas. Patieke su raugintas agurkais ir kopūstais. Baisu...

  • Raimonda
    +2
    Mes pietavome čia sekmadienį rugsėjo 25d.Atvykome su šeima ir su mažu vaiku.Ta diena buvo labai geras oras tai labai norėjome prisėsti lauke,kad nesibrauti su vežimėliu į vidų. Ir ką Jūs manot..? staliukų lauke tuščių pilna,bet prie jų dėl kaškokios neaiškios priežasties negalima sėsti jie neaptarnaijami,o žmonės atvykę lauke eilių ,kad gautų stalą.Kai paklausėm administratorės dėl šios situacijos ji kašką neaiškiai paiškino.Daug nusivylusių tą diena apsisuko ir išvažiavo kitur..maistas tai pat kaškada buvo skanesnis ir porcijos didesnės.Pliusas tas tik jog gana greitai atneša maista.

  • Sonata
    +2
    Su šeima 2016.09.20 , 18:30 apsilankėme HBH Palangoje. Trumpai tariant likau priblokšta užsakytu 2 patiekalu kokybe, skoniu, kvapu ir išoriniu vaizdu. Užsakytas kiaulienos šašlykas buvo rožinės ( pink) spalvos, pašvinkęs ( tiesa kvapas buvo bandomas paslėpti paprikos, kario ir ciberžoles mišiniu .. Deja nesekmingai ( po pirmo kasnio pradejau žiaugčioti). Vištienos šašlikas taipogi neblizgejo skoninem savybem bet uźtat garnyras , joptvairoges , garnyras ... Žiediniai kopustai užpilti actu ( neatskiestu actu). Tokio maisto apsirikes nepagamintum, tai Kokia ar koks atsilupes turi būti virtuves šefas ? Visom prasmem restorano virtuve likome labai nusivyle.

Daugiau atsiliepimų
Pasiūlyk restoraną