Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie.
Более подробная информация о файлах cookie.
Viešbutyje „Vanagupė“ veikia itin aukšto lygio restoranas, kurio meniu atsispindi įvairių pasaulio šalių virtuvės. Restoranui vadovauja virtuvės šefas Saulius Šikšnys. Žinių ir įkvėpimo jis sėmėsi iš žinomų Lietuvos kulinarijos meistrų – Dariaus Dobrovolsko ir Ernesto Viršilo. Kaip svarbiausią taisyklę, kuria remiasi kasdieniame darbe, šefas įvardija kokybę ir komfortą – tiek svečių, tiek personalo.
Restorano valgiaraštis ruošiamas atsižvelgiant į „Vanagupės“ lankytojų poreikius. „Sudarydamas meniu, apgalvoju ir porcijų dydį – svečias turi pasimėgauti užkandžiu, pagrindiniu patiekalu ir desertu“, teigia S. Šikšnys.
Meniu gana platus dėl to, kad svečias, poilsiaujantis ne vieną dieną, turėtų galimybę paskanauti vis kitų patiekalų. Paprastai jis keičiamas kelis kartus per metus, atsižvelgiant į sezoniškumą. Kadangi viešbutis turi nuolatinių svečių, kiekvieną savaitgalį, norėdamas juos nudžiuginti, virtuvės šefas paruošia ir specialų meniu, kuriame – keletas papildomų pasiūlymų. Patiekalams ruošti restorane naudojami ne tik vietiniai, bet ir ypač aukštos kokybės atvežtiniai produktai.
Lankytojų ypač pamėgti patiekalai, kurių jie specialiai atvyksta dar sykį paskanauti, – ypatingoji „Vanagupės“ žuvienė bei garsieji čia pat gaminami makaronai. Jų receptūra nesikeičia – atnaujinami tik priedai. Taigi jeigu šių valgių dar neragavote, būtinai užsukite į mūsų restoraną.
Aplankykite mus vienoje gražiausių Palangos vietų ir mėgaukitės prabanga bei ramybe Vanagupėje! www.vanagupe.lt