Kviečiame į Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos rudens prezentaciją, kuri vyks 2025 m. rugsėjo 21 d. 12 val. „EGO SPA“ didžiojoje konferencijų salėje, Karalienės Barboros al. 2, Birštone.
Virtuvės šefų meistrystės pristatymas, gastronominės patirtys, įvairių pasaulio virtuvių interpretacijos, šiuolaikinės technikos, inovatyvūs sprendimai, nauji deriniai, rudens sezono įkvėpti skoniai.
Išskirtinį meniu gamina tarptautinių ir nacionalinių čempionatų dalyviai, patyrę virtuvės šefai: Darius Dabrovolskas, viešbučio „Vytautas Mineral SPA“ restoranas; Edgaras Rutkauskas, „Flora Food Lithuania“; Arūnas Stoškus, restoranų grupė „Fortas“; Erikas Janerikas, viešbučio „EGO SPA“ restoranas; Artur Siomin, restoranas „Elven“; konditerė Valerija Ufimceva.
Pasitinkant rudens sezoną, HoReCa įmonių atstovai pristatys produkcijos naujienas, supažindins su rinkos aktualijomis, papasakos apie produktų išskirtinumą, kokybę, kūrybinius sprendimus, profesionalias paslaugas.
Aprangos kodas – LVVK asociacijos nariai ir svečiai laukiami su virėjų švarkais.
Dalyvavimo kaina vienam asmeniui – 60 eur, LVVKA nariams – 30 eur.
Registracija ir informacija el.paštu vadybininke@lrvvk.lt arba mob. nr.
+370 615 67405