Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Renginiai

Gurmaniška 5 patiekalų degustacija

Gegužės 21, An., 14:00

Gegužės 21-26 d. Taste Boutique, išskirtinių tartarų ir kepsnių restorane, šurmuliuos "Dining Week 2024": pirmą kartą Lietuvoje rengiama nišinių restoranų savaitė.🌟
Taste Boutique šefai pasistengė įspūdingu pasiūlymu palepinti gurmanus ir išskirtinių patiekalų mėgėjus😏:

🌸 UŽKANDIS. Pikantiškas TUNO TARTARAS su SMIDRAIS, gardintas pikantišku fermentuotų ryžių ir čili padažu, saulėje džiov. pomidorais, bambuko ūgliais. Patiekiamas su sezoninių smidrų mozaika, juodųjų sezamų pasta bei ryžių vermišelių traškučiu.

🌸 PIRMAS KARŠTAS PATIEKALAS. Itin gardi ATLANTINĖ MENKĖ, įdaryta TIGRINĖMIS KREVETĖMIS ir PELETRŪNŲ PLUTELE, patiekiama su 55 laipsnių temperatūroje ruoštomis krevetėmis, sezoninių smidrų piurė, įvairiaspalviais kalafiorais bei LANGUSTINŲ padažu.

🌸 LAIMŲ ir CITRINŲ ŠERBETAS su apelsinų ikrais ir Limoncello

🌸 ANTRAS KARŠTAS PATIEKALAS. Minkštutėlis ir sultingas ĖRIUKO NUGARINĖS KEPSNYS, patiekiamas su sezoninių smidrų confit, karamelizuotų morkų piurė, bulvių rosti ir raudonojo Bordo vyno bei jaučio čiulpų padažu.

🌸 DESERTAS. Įspūdingai gardus BRAŠKIŲ TARTARAS🍓, gardintas mėtomis, patiekiamas su gaiviu pasiflorų padažu, migdoliniu crumble ir karamelės traškučiu.
Gourmet farm-to-table patirtis: 69 Eur/asm.
Staliukų rezervacija: ☎️+37067635999

Dirbsime: nuo ANTRADIENIO iki pat SEKMADIENIO nuo 14 val. iki 22 val.
DINING WEEK metu rezervacijos priimamos tik degustaciniam pasiūlymui