Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Renginiai

GASTRONOMIJOS SAVAITĖ | „Solt Dining“

Rytoj, An., 17:00

Restoranas „Solt Dining“ ir „Gastronomijos savaitė“ kviečia sudalyvauti vakarienėse ir išbandyti specialų meniu, paruoštą mūsų šefo Jevgenij Volkov.

Šių metų temą – „Lietuviški skoniai“ šefas Jevgenijus perteikia su neblėstančiu vasaros įkvėpimu, - „Šis meniu yra lietuviškos vasaros derliaus skonių atspindys vėlyvą rudens dieną.“

Meniu
𝗨𝘇̌𝗸𝗮𝗻𝗱𝗶𝘀
Karštai rūkytas ungurys, šoninė, obuolys
𝗣𝗮𝗴𝗿𝗶𝗻𝗱𝗶𝗻𝗶𝘀 𝗽𝗮𝘁𝗶𝗲𝗸𝗮𝗹𝗮𝘀
Elniena, burokėliai, vyšnių gelis, ožkos sūris, kavos padažas
𝗗𝗲𝘀𝗲𝗿𝘁𝗮𝘀
Avietės, keptas baltas šokoladas, šokolado putėsiai

Vakarienę lydės aukščiausios kokybės lietuviška putojanti arbata – ACALA
Degustacija asmeniui – 40 eur

Gastronomijos savaitė vyks lapkričio 4-10 dienomis. 𝗩𝗮𝗸𝗮𝗿𝗶𝗲𝗻𝗲̇𝘀 𝘁𝗶𝗲𝗸𝗶𝗮𝗺𝗼𝘀 𝗻𝘂𝗼 𝟭𝟳 𝗶𝗸𝗶 21 𝘃𝗮𝗹𝗮𝗻𝗱𝗼𝘀!

𝗟𝗮𝘂𝗸𝗶𝗮𝗺𝗲 𝗷𝘂̄𝘀𝘂̨ 𝗿𝗲𝘇𝗲𝗿𝘃𝗮𝗰𝗶𝗷𝘂̨:
+370 657 00 966
restaurant@courtyardvilnius.com
https://www.facebook.com/SoltDining/