Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Renginiai

Gastronomijos savaitė | Restoranas Palanga

Lapkričio 07, Pn., 13:00

Restorano PALANGA šefas sujungia klasikinės Italijos virtuvės tradicijas ir lietuviško paveldo akcentus. Praleidęs metus Lietuvoje, Giorgio Pignagnoli drąsiai  interpretuoja vietinius skonius bei derina juos su savo vizija. Restorano meniu filosofija: atskleisti sezoninių produktų skonį, elegantiškas, bet neperkrautas pateikimas ir netikėti Italijos bei Lietuvos dermės akcentai.

MENIU

UŽKANDIS

Bulvinis blynas itališku stiliumi

Laukinė lašiša, upėtakio ikrai, grietinės kremas, krapai

PAGRINDINIS PATIEKALAS

Šernienos lazanija

DESERTAS

Tartufo nero

Maskarponės debesis, karamelinis šokoladas, kava ir lazdyno riešutai

Birutės al. 60, Palanga

Virtuvės šefas – Giorgio Pignagnoli

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

+370 460 41410,

+370 620 34137

restaurant@palangahotel.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

I - VI   13:00 – 23:00