Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Renginiai

Gastronomijos savaitė | Nostrum

Lapkričio 06, Kt., 17:00

Nostrum – tai gyvybinga Viduržemio jūros skonių šventė, įkvėpta saulės nutviekstų pakrančių. Mūsų meniu jungia autentiškus, ryškius patiekalus iš Graikijos, Italijos, Ispanijos ir Šiaurės Afrikos, atspindinčius šio regiono meilę valgymui drauge. Naudodami šviežius, aukštos kokybės ingredientus, siūlome dalijimuisi skirtus patiekalus, kurie atskleidžia Viduržemio jūros virtuvės esmę – kvapnius prieskonius, gardžią jūros gėrybių įvairovę, kaimišką duoną ir lėtai troškintą mėsą. Kiekvienas patiekalas pasakoja apie tradicijas ir aistrą. Jauki, svetinga Nostrum atmosfera siūlo ne tik maistą – tai kvapą gniaužianti kelionė į pačią Viduržemio kultūros širdį.

MENIU

ŠEFO KOMPLIMENTAS

Baravykų arančinis

Moliūgų džemas su konservuotomis citrinų žievelėmis · Šalavijų Aioli

UŽKANDIS

Alborano tuno crudo

Persimonas · Rytietiški prieskoniai · Rūkyto jogurto kremas

PAGRINDINIS PATIEKALAS (pasirinktinai)

Osso Buco

Lėtai troškinta veršiena · Kreminė polenta su šafranu · Granatų gremolata

arba

Dorados filė

Daržovės su Za’atar prieskoniais · Alyvuogių ir kaparėlių tapenada · Pankolio salotos

DESERTAS

Millefeuille
Karamelizuota sluoksniuota tešla · Pistacijų ir maskarponės kremas · Figų džemas · Kalamansi vaisių gelis

Virtuvės šefas – Sergej Bondarev

Gedimino pr., 44B, Vilnius

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Rezervacijai:

+370 5 229 9420

nostrum@hgivilnius.com

Degustacijų pateikimo laikas:

I - VII   17.00 – 22.00