Restoranas „Meat Steak House“ yra rojus sultingų kepsnių ir gurmaniškų skonių gerbėjams. Meniu dominuoja brandintos jautienos įvairių rūšių kepsniai. Tuo pačiu, turime platų asortimentą svečių pamėgtų patiekalų, pavyzdžiui: krevečių su sviestu, „Meat“ vištienos kepsnį įdarytą sviestu ir trumais, pranzūcišką svogūnų sriubą. Galime pasiūlyti alternatyvų vegetarams – humusą su gruzdintų kalafijorų gabalėliais arba keptą avokadą su daržovių ratatouille ir kietuoju sūriu.
Interjeras yra šiuolaikinis, ramus, vyrauja rusvos spalvos. Puikiai jaučiamas erdvės pojūtis pro visa restoraną supančius vitrininius langus.
MENIU
Degustacinis meniu už 40 Eur
PIRMASIS PATIEKALAS
Tuno ceviche su pasiflorų ir kokosų kremu
arba
Gruzdinta mochiko vištiena a.k.a. H.F.C. su laimų ir mėtų majonezu bei togarashi traškuma
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Krosnyje kepta avienos kulninė. Patiekiama su bulvių koše su šonine ir karamelizuotais svogūnais bei apkeptais pomidoriukais su jogurtu, paskanintais kepintomis aguonomis ir žagreniu
arba
Krosnyje kepta lašišų filė. Patiekiama su rūkyta labneh ir edamame pupelėmis su harisos ir sūdytų citrinų pagardu
DESERTAS
Šokoladinis tartas su karamelės panakota, bananais ir karamelizuotomis apelsinų žievelėmis
Degustacinis meniu už 50 Eur
PIRMASIS PATIEKALAS
Tuno ceviche su pasiflorų ir kokosų kremu
arba
Gruzdinta mochiko vištiena a.k.a. H.F.C. su laimų ir mėtų majonezu bei togarashi traškuma
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Brandintos Black Angus jautienos nugarinės kepsnys (250 g) su ančiuvų sviestu, kreminiais špinatais pagardintais trumais ir „kepėjo“ bulvėmis
DESERTAS
Šokoladinis tartas su karamelės panakota, bananais ir karamelizuotomis apelsinų žievelėmis
A. Juozapavičiaus g. 13, Vilnius
Virtuvės šefas – Artūras Butkūnas
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur ir 50 Eur
Rezervacijai:
+370 612 35200
Degustacijų pateikimo laikas:
I - V 16.30 – 19.00 ir 19.30 – 21.30
VI 14.00 – 22.30
VII 14.00 – 19.30