Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Renginiai

Gastronomijos savaitė | MEAT Steak House Palanga

Lapkričio 05, Tr., 17:00

Geros mėsos Restoranas „MEAT Steak House“, įsikūręs pirmame viešbučio „Gabija“ aukšte, garsėja išskirtine kokybe ir pagarba mėsos tradicijoms. Vienas iš jo įkūrėjų – žymus Lietuvos šefas Liutauras Čeprackas. Jo profesionalumas, tarptautinė patirtis ir meilė kulinarijai tapo pagrindu restorano filosofijai – kurti aukščiausios klasės patiekalus, kuriuose dera meistriškumas, kokybė ir autentiškumas.

Pagrindinė restorano virtuvės kryptis – aukštos kokybės mėsa ir jos ruošimo menas. Čia ypatingas dėmesys skiriamas tiek produktų kilmei, tiek kruopščiam jų paruošimui. Virtuvės pasididžiavimas – sultingi jautienos kepsniai su traškia plutele, ant kedro lentelės kepta antis ir kruopščiai atrinkti garnyrai – visi šie patiekalai stebina skonių gilumu ir subtilumu.

Restoranas orientuojasi į modernią, bet kartu ir klasikines tradicijas išlaikančią virtuvę. Čia svečiams siūlomas platus kepsnių asortimentas – nuo „Rib-Eye“ antrekoto iki „New York strip“ nugarinės ar jautienos išpjovos. Mėgstantiems lengvesnius patiekalus siūlomos ir žuvies bei jūros gėrybių alternatyvos. Kiekvienas patiekalas čia yra ne tik maistas, bet ir skonio patirtis.

MENIU

UŽKANDŽIAI

Tuno ceviche su pasiflorų ir kokosų kremu

arba

Gruzdinta mochiko vištiena a.k.a. H.F.C. su laimų ir mėtų majonezu bei togarashi traškuma

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Krosnyje kepta avienos kulninė. Patiekiama su bulvių koše su šonine ir karamelizuotais svogūnais bei apkeptais pomidoriukais su jogurtu, paskanintais kepintomis aguonomis ir žagreniu

arba

Krosnyje kepta lašišų filė. Patiekiama su rūkyta labneh ir edamame pupelėmis su harisos ir sūdytų citrinų pagardu

DESERTAS

Šokoladinis tartas su karamelės panakota, bananais ir karamelizuotomis apelsinų žievelėmis

Virtuvės šefas – Liutauras Čeprackas

Vytauto g. 40, Palanga

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Rezervacijai:

+370 612 06029

restoranas@gabija.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

I - IV, VII   17.00 – 20.00

V - VI 17.00 – 21.30