Geros mėsos Restoranas „MEAT Steak House“, įsikūręs pirmame viešbučio „Gabija“ aukšte, garsėja išskirtine kokybe ir pagarba mėsos tradicijoms. Vienas iš jo įkūrėjų – žymus Lietuvos šefas Liutauras Čeprackas. Jo profesionalumas, tarptautinė patirtis ir meilė kulinarijai tapo pagrindu restorano filosofijai – kurti aukščiausios klasės patiekalus, kuriuose dera meistriškumas, kokybė ir autentiškumas.
Pagrindinė restorano virtuvės kryptis – aukštos kokybės mėsa ir jos ruošimo menas. Čia ypatingas dėmesys skiriamas tiek produktų kilmei, tiek kruopščiam jų paruošimui. Virtuvės pasididžiavimas – sultingi jautienos kepsniai su traškia plutele, ant kedro lentelės kepta antis ir kruopščiai atrinkti garnyrai – visi šie patiekalai stebina skonių gilumu ir subtilumu.
Restoranas orientuojasi į modernią, bet kartu ir klasikines tradicijas išlaikančią virtuvę. Čia svečiams siūlomas platus kepsnių asortimentas – nuo „Rib-Eye“ antrekoto iki „New York strip“ nugarinės ar jautienos išpjovos. Mėgstantiems lengvesnius patiekalus siūlomos ir žuvies bei jūros gėrybių alternatyvos. Kiekvienas patiekalas čia yra ne tik maistas, bet ir skonio patirtis.
MENIU
UŽKANDŽIAI
Tuno ceviche su pasiflorų ir kokosų kremu
arba
Gruzdinta mochiko vištiena a.k.a. H.F.C. su laimų ir mėtų majonezu bei togarashi traškuma
KARŠTIEJI PATIEKALAI
Krosnyje kepta avienos kulninė. Patiekiama su bulvių koše su šonine ir karamelizuotais svogūnais bei apkeptais pomidoriukais su jogurtu, paskanintais kepintomis aguonomis ir žagreniu
arba
Krosnyje kepta lašišų filė. Patiekiama su rūkyta labneh ir edamame pupelėmis su harisos ir sūdytų citrinų pagardu
DESERTAS
Šokoladinis tartas su karamelės panakota, bananais ir karamelizuotomis apelsinų žievelėmis
Virtuvės šefas – Liutauras Čeprackas
Vytauto g. 40, Palanga
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 612 06029
Degustacijų pateikimo laikas:
I - IV, VII 17.00 – 20.00
V - VI 17.00 – 21.30