„Dine“ restoranas – modernus klasikinių restoranų atstovas, žiūrintis į europietišką virtuvę per lietuvišką prizmę. Restorano meniu puikuojasi iki smulkmenų išdirbti patiekalai, kurių pagrindas – jūros gėrybės, žuvis ir mėsa. Prie kiekvieno patiekalo aptarnaujantis personalas atsakingai parinks tinkantį vyną, kuris pabrėš skonio subtilumą. Vienas iš išskirtinių akcentų – vyno ir deserto deriniai. Tai unikali ir neįprasta patirtis, kurios dėka, labiausiai atsiskleidžia gėrimo įtaka maisto skoniams.
MENIU
ŠEFO KOMPLIMENTAS
Bulvių kroketas su šonine ir portabello duxelles
PIRMAS UŽKANDIS
Veršienos tataki, sraigės, burokėlių carpaccio, obuolių džemas, lazdyno riešutai
ANTRAS UŽKANDIS
Tuno kapotinis, spraginti lęšiai, fermentuotų paprika padažas, sepijų traškutis
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Langustinų raviolo, sviestinio moliūgo Confit, morkų/anyžių tyrė, vėžiagyvių bisque, šalavijas
DESERTAS
Morkų pyragas su pekaninių karijų riešutais
Virtuvės šefas – Matas Jakaitis
Gedimino pr. 35, Vilnius
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 672 23272
Degustacijų pateikimo laikas:
I - V 17.30 – 22.00
VI 12.00 – 22.00